emir_89 Član 23.01.2008 #1 ko ovo hoce da zaradjuje zlata, ha??? jel ovo edino maslo??? nije mu dosta sto sam mu resursa poslo
tibor987 Član 23.01.2008 #3 ljudi kanite se toga..ja sam se otrovo tako od Ogamea pa pao godinu na faxu majku mu...treba zapalit sve one servere...
ljudi kanite se toga..ja sam se otrovo tako od Ogamea pa pao godinu na faxu majku mu...treba zapalit sve one servere...
emir_89 Član 23.01.2008 #6 heheheh, nisi jedini. ima nas. i faya_m5 je tu i legionar i fele. ma joooj ima nas hehehe
Faya_M5 Član 23.01.2008 #7 ma i nije vala zaraza...ja udjem povremeno, potrosim resurse u sekundi i zdravo...nema kod mene puno price...
ma i nije vala zaraza...ja udjem povremeno, potrosim resurse u sekundi i zdravo...nema kod mene puno price...
emir_89 Član 24.01.2008 #8 vidjeces kad doguras do 3-4 sela. pitacu te onda. ja sam reko da je na pocetku pomalo i dosadno. al kad se kasnije razvijes, vidjeces...
vidjeces kad doguras do 3-4 sela. pitacu te onda. ja sam reko da je na pocetku pomalo i dosadno. al kad se kasnije razvijes, vidjeces...