km/h problem

km/h problem

pozz drustvo,pojavio se problemcic,radi se o golfu mk3,dosao u njemu sat analogni,ja ga zamjenim novim satom sa obrtajima za dizla,sva navigacija radi,osim jedne,kada upalim auto zakuca broj obrtaja:icon_confused::icon_cry:

zar nebi to trebalo vec biti odradeno,u deku za sat.al nije mi jasno ako fali zasto zakucaje obrtaje,trebala bi da miruje na nuli:icon_cry: a tako sam zelio imati obrtomjer:123:

Član
pogresan ti signal salje, dovedi zicu samo pa ces vidjeti kako ce se onda ponasat
odvezi elektricaru neka ti to sredi

tako ce i biti,do elektricara,al reko da preupitam,mozda se kome desilo prije da je mjenjao,pa zna u cemu je problem:icon_rolleyes:

Legend
nije ista instalacija od sata sa .....i bez obrtomjera,otjeraj auto do elektricara i sa alternatora do sata finu instalaciju provuci

enesss je napisao(la):
nije ista instalacija od sata sa .....i bez obrtomjera,otjeraj auto do elektricara i sa alternatora do sata finu instalaciju provuci

zar ne ide signal sa radilice motora ako je TDI :icon_question:

mario05 je napisao(la):
jbg drug nije Honda, pa da ima provedeno sve samo ukljuci i pici!! :lol::lol:

ha hebemu bevlaj,pa reko vidim isti dek,sam pristekaj,al et nije fali majkumu,ima struju od sata,ima i u impulsnu zicu,samo je treba tam kod motora skopcat,u deku je podtavljena:D

sam nezz gdje ide,na taj alternator ili ima neki senzor na motoru ili sta vec:icon_mad:

;) bi rado drug,al jbga svi elektricari rade do 4-5h,a ja oko 6h zavrsim,nemam kad,a da mu auto ostavim,nema sanse...bez mene.moracu ja to kemijat:D

Član
na alternatoru imas oznaku signala koji ti ide za obrtaje, izvuces tu zicu, onda nadjes na satu gdje ti je pin od obrtaja, spojis to i eto ga, ako ti se vec kemija oko toga. Ili bar otidji nekome nek te malo bolje nasavjetuje