Član
Sve što vam je potrebno je:
1. Lepak - 63 din.
2. Podloga za laminat 1m2 - 22 din. (1m2 je previše ali nisu hteli manje da mi iseku)
Sve ukupno 95 din.
Početni izgled:
Najpre sa klapni sikinuti ove držače
1 klapna:
zatim naneti lepak sa jedne strane,
zalepiti sa jedne strane,
ponoviti postupak i sa druge strane,
staviti klapnu na sto, a zatim što veći broj knjiga preko da bi se što bolje zalepilo!
2 klapna:
naneti lepak sa jedne strane,
zatim zalepiti sa jedne strane,
zatim to isto odraditi i sa druge strane
staviti klapnu na sto, a zatim što veći broj knjiga preko da bi se šro bolje zalepilo!
3 klapna:
zatim to isto odraditi i sa druge strane, posle završetka lepljenja staviti klapnu na sto, a preko nje knjige!
Ja sam ostavio da knjige preko klapni stoje 60 min. to je dovoljno, a posle sučenja sledi ukrajanje viška materijala. Evo kako je to ispalo:
1 klapna:
2 klapna:
3 klapna
Mihajlo Stanković
04.01.2012.
Srećno!
1. Lepak - 63 din.
2. Podloga za laminat 1m2 - 22 din. (1m2 je previše ali nisu hteli manje da mi iseku)
Sve ukupno 95 din.
Početni izgled:
Najpre sa klapni sikinuti ove držače
1 klapna:
zatim naneti lepak sa jedne strane,
zalepiti sa jedne strane,
ponoviti postupak i sa druge strane,
staviti klapnu na sto, a zatim što veći broj knjiga preko da bi se što bolje zalepilo!
2 klapna:
zatim to isto odraditi i sa druge strane
staviti klapnu na sto, a zatim što veći broj knjiga preko da bi se šro bolje zalepilo!
3 klapna:
zatim to isto odraditi i sa druge strane, posle završetka lepljenja staviti klapnu na sto, a preko nje knjige!
Ja sam ostavio da knjige preko klapni stoje 60 min. to je dovoljno, a posle sučenja sledi ukrajanje viška materijala. Evo kako je to ispalo:
1 klapna:
2 klapna:
3 klapna
Mihajlo Stanković
04.01.2012.
Srećno!