kisik boca???

kisik boca???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav! Zna li netko gdje mogu nabaviti kisik u boci?? boca treba da je sto manja, jer ce sluziti za pokretanje brodske zracne sirene... hitno potrebno!! unaprijed hvala

Član
Kisik ce ti bit skuplji od obicnog kopresovanog zraka recimo.

A vidio sam u ronilackom klubu da pumpaju obican zrak s polja uzima kompresor i puni bocu.

Znaci treba ti boca i treba ti ronilacki klub :D

A mozes ubaciti i mali kompresor za zracnu sirenu, a slagacu te mozda ga imam negdje zajedno sa sirenom, pa ako me ne bude mrzilo pogledacu sutra malo da vidim imam li ga jos :D radi na struju velicine je recimo tegle od kilogram.

Član
menjic je napisao(la):

A vidio sam u ronilackom klubu da pumpaju obican zrak s polja uzima kompresor i puni bocu.

A mozes ubaciti i mali kompresor za zracnu sirenu, a slagacu te mozda ga imam negdje zajedno sa sirenom, pa ako me ne bude mrzilo pogledacu sutra malo da vidim imam li ga jos :D radi na struju velicine je recimo tegle od kilogram.

a meni to treba za svatova prijatelju.. jel radi na 220v ili 12V?? a gdje bi mogao nac obicni zrak u boci?

IGY

Član
menjic je napisao(la):

aj nek te ne mrzi pa baci pogled na taj mali kompresor
pa mi javi na pm detalje na koliko radi koliko para itd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.