Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Provjerio sam vec i po cjeni mi ne odgovaraju, kao sto vec vjerovatno znate, imam auto treba mi cisto skuter s obzirom na sve faktore koji su se skupili (radno mjesto na daljoj lokaciji - ne siguran parking, cijene goriva skacu u nebo), pa smatram da bi bila dobra investicija kupiti skuter, a sada daviti bruku para na to ne pada mi napamet. Ovo sto nudi keeway mi zvuci veoma dobro tako da sam se vec odlucio na ovaj skuter.
Cuo sam da na njima ovo daljinske paljenje motora rikne za mjesec dana... drug iz razreda mi je dolazo sa nekim KeeWay-em... i zadnji put smo mu jedva upalili motor...otislo mu je sve u helac... Jest da je novo novo, ali ja bih radije uzeo nekog polovnog a da je dobro očuvan...
keeway se pokazao kao dobar motor,znam iz iskustava od vise drugova,a ti komentari tipa da ima plastican klip su smislili konkurenti jer nista drugo ne mogu..omjer ulozeno-dobiveno je vise nego odlican,jedino to daljinsko paljenje mi je suhveli,ali sta ce ti to,ne znam koji k su to ikako stavljali