SpeedeyG2 je napisao(la):hahahhaha jel znas mozda gdje u okolini doboja , banjaluke ima kupiti tih kedera i koliko kostaju odprilike trebaju mi znaci sa vozacevih ona dva (vrata i krovni) i sa jedne i sa druge i na gepeku i na siberu
kad se stavljaju jel se trebaju lijepiti ili se samo normalno stave
OggyBoy je napisao(la):SpeedeyG2 je napisao(la):hahahhaha jel znas mozda gdje u okolini doboja , banjaluke ima kupiti tih kedera i koliko kostaju odprilike trebaju mi znaci sa vozacevih ona dva (vrata i krovni) i sa jedne i sa druge i na gepeku i na siberu
Možda imamo i mi u garaži, tj. drug sa kojim sam radio, a imaš na svim otpadima, samo provjeri u kakvom su stanju. Ako ti je toliko mrsko, dođi do Laktaša da ti promjenim i ponesi jedno 'ladno "Jelen pivo".![]()
Sarajlic je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):SpeedeyG2 je napisao(la):hahahhaha jel znas mozda gdje u okolini doboja , banjaluke ima kupiti tih kedera i koliko kostaju odprilike trebaju mi znaci sa vozacevih ona dva (vrata i krovni) i sa jedne i sa druge i na gepeku i na siberu
Možda imamo i mi u garaži, tj. drug sa kojim sam radio, a imaš na svim otpadima, samo provjeri u kakvom su stanju. Ako ti je toliko mrsko, dođi do Laktaša da ti promjenim i ponesi jedno 'ladno "Jelen pivo".![]()
Da sam blize ja bi dosao i ponjeo samo jelen gajbu,bez kedera
@spidi ja msm da je neko cak i prodavao ovdje na forumu kedere,provjeri oglase![]()
SpeedeyG2 je napisao(la):Hvala druze koliko kostaju i jel su i lijevi i desni