Kederi

Kederi

Član
Zdravo drugari kako da zamjenim sve one kedere na vratima i gepeku posto je postao veoma bucan pri brzinama vecim od 80km/h imam samo dvoja vrata i gepek u pitanju je naravno golf 2 :cool:

Član
Hahahah ali ne usudim se to raditi da mi je da mi neko kaze kako da uradim da budem siguran i jeli to uopste moguce uraditi

Član
Ozbiljno ti kažem, nije nikakva nauka. Kreni skidati sa vrata suvozačevih, npr., i usput ga vrati, pa skini, pa vrati, igraj se malo i skontaćeš.;)
Da si bliže, uradio bih ti to ja i onda bih ti se smijao koliko si lijen što nećeš ni da pokušaš, a bilo bi te stid kad vidiš koja je smijurija.:D

Član
hahahhah ;) a jel znas mozda gdje u okolini doboja , banjaluke ima kupiti tih kedera i koliko kostaju odprilike trebaju mi znaci sa vozacevih ona dva (vrata i krovni) i sa jedne i sa druge i na gepeku i na siberu
kad se stavljaju jel se trebaju lijepiti ili se samo normalno stave

Član
SpeedeyG2 je napisao(la):
hahahhah ;) a jel znas mozda gdje u okolini doboja , banjaluke ima kupiti tih kedera i koliko kostaju odprilike trebaju mi znaci sa vozacevih ona dva (vrata i krovni) i sa jedne i sa druge i na gepeku i na siberu

Možda imamo i mi u garaži, tj. drug sa kojim sam radio, a imaš na svim otpadima, samo provjeri u kakvom su stanju. Ako ti je toliko mrsko, dođi do Laktaša da ti promjenim i ponesi jedno 'ladno "Jelen pivo".;)

Početnik
OggyBoy je napisao(la):

Možda imamo i mi u garaži, tj. drug sa kojim sam radio, a imaš na svim otpadima, samo provjeri u kakvom su stanju. Ako ti je toliko mrsko, dođi do Laktaša da ti promjenim i ponesi jedno 'ladno "Jelen pivo".;)

Da sam blize ja bi dosao i ponjeo samo jelen gajbu,bez kedera :D

@spidi ja msm da je neko cak i prodavao ovdje na forumu kedere,provjeri oglase ;)

Član
:lol: sto ce ti ladno kad je upeko minus ko zagorijela tava moram da vidim bojim se samo jer je tesko naci krovne kedere dobre a moj je ko kamen a ispuco nedaj boze jedino oni na vratima su dobri ali nisu bas naj naj oni na gepeku pustaju vodu a od sibera ispucali od sunca :icon_cry: moram da potrazim po otpadima dok malo ugrije :icon_smile: a jel moguce da su kederi otisli kad mi je buka u vozacevoj kabini nenormalna danas sam na putu za doboj isao oko 100km/h i buka je bila toliko velka da sam dalje nastavio max 80 km :icon_confused:

Sarajlic je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

Da sam blize ja bi dosao i ponjeo samo jelen gajbu,bez kedera :D

@spidi ja msm da je neko cak i prodavao ovdje na forumu kedere,provjeri oglase ;)

Hvala ti provjericu

tesko je naci krovne kedere a da su ok i to za dvoja vrata jos teze ja sam obiso sve otpade cak sam pokusavo da narucim i nove ali nisam ih nigdje naso ali imao sam od 4veri vrata dobre i njih ukroio i postavio
tebi sretno u potraznji i pripremi oko 100km cak i vise kad ih nadjes pozzz ;)

krovnih suvoizacevih ima, ali vozacev je tesko gotovo nemoguce naci,,
voda u gepeku, pretpostavljam da je lim ispod kedera istruo pa da tuda ulazi,,
sretno ;)

Član
Provjerio sam. Imamo krovne, tj, kolega ima. U Klašnicama su. 065/592-075 Zovi do podne, od podne nas nema.:icon_biggrin:

Član
:cool: Hvala druze koliko kostaju i jel su i lijevi i desni

Do sad smo bili u garaži, farbali nešto, imaju oba. Jbg, do ponedeljka ništa. Cijena je kao što neko reče, standardna, oko 100.