Kazna zbog kratkog polnog odnosa

Kazna zbog kratkog polnog odnosa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Australijski komitet za standarde u oglašavanju zabranio je emitovanje televizijske reklame u kojoj se sugeriše da polni odnos koji kratko traje predstavlja kršenje zakona.
par-s.jpg

U reklamnom spotu glumci obučeni kao policajci upadaju u spavaću sobu i upozoravaju muškarca da bi mogao da bude kažnjen zbog "preterane brzine" i uskraćivanja prava na užitak partnerki.
"Oprostite gospodine, ali znate li koliko ste brzi. Mi smo policija za spavaće sobe i izmerili smo da je vaše vreme iznosili svega minut i 30 sekundi", kaže glumac u reklami u kojoj jedna kompanija tvrdi da njen sprej za nos osigurava dugotrajnu erekciju i savršen seksualni odnos.
Komitet za standard oglašavanja zaključio je da bi reklama mogla da bude uvredljiva za one koji imaju problema sa održanjem erekcije.

Član
ja prvo kontao da pise "kazna zbog kratkog polnog organa" dok nisam procitao citav naslov ,reko nece valjda i za to kazne davati :D :lol:

Član
AdnaNsa je napisao(la):
ja prvo kontao da pise "kazna zbog kratkog polnog organa" dok nisam procitao citav naslov ,reko nece valjda i za to kazne davati :D :lol:

nije valjda da si se uplasio

CyberMChair.gif
CyberMChair.gif
CyberMChair.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.