Član
Juce sam parkirao na trotoaru 4 zmigavca cekao druga da izadje iz banke posto nije bilo mjesta igdje drugo parkirati. Ide pauk vidim slika i sam prodje, ja ostajem na svom mjestu vidim guzva cekam. Dolazi opet pauk izlazi policajac i govori "Daj mi dokumente", "Dobar dan, zasto sta sam uradio?", "Samo ti daj pa ces saznati". Ja onak s*ban pruzam lik ode do auta ispred (a bilo jedno auto iza njemu stavljaju one kandze za dizanje posto nije bio niko u autu). Ja izleti iz auta reko sta je bilo kaze zbog parkiranja kazna proslo 5 minuta, reko nema problema micem se odma, nema nema gotovo polazi vamo u kamion. Lik poce pisat nema pare nagovorit ga, pa sam poceo psovat sve po redu od mrtvih do zivih. Pruza mi kaznu od 40 KM, pa mi komunalni k*rac prilazi i daje mi 30 KM, pitam ga lijepo sto sad kaze imas kandzu reko nemam, imas, nemam nisam lud. Kaze lik idi vidi ja tamo lik mi stavio ono jedno za dizanje. Ja se sje*bo, reko ne pravi se budala pise mi kaznu mici to polomicu i to i tebe. Nema pare izleti drot poce mi nes srat i morao sam 30 KM na licu mjesta. A za ovih 40 navodno imam roka 3 mjeseca. Medjutim sada procita na onom A4 da se kamata udara poslije 8 dana. A drot mi rekao samo 40 KM. Znam da se zalit nemam kome vec upravi vodovoda. Pa lijepo da pitam da li su smjeli mi ono jedno staviti i dali ce mi kamatu pucati?