Karting klubovi, trke, kalendari i sl??

Karting klubovi, trke, kalendari i sl??

Član
Malo glupo pitanje mozda al nikako da nadjem po netu.

Jel ima u Sarajevu karting klubova osim auto media grup i da li je on jos ziv uopste. Dal uopste Sarajevo ima svoju karting stazu il su to neke improvizovane staze? Imali trka, kalendara kakvi? na drzavnom, kantonalnom nivao, bilo sta...
Ako se nevaram California Racing Team je pokusala nesto il sam ljude pobrkao sa necim sto se meni u glavu "utuklo"

Jel ima iko neki informacija o ovoj grani auto moto sporta kod nas

Član
Nemogu da vjerujem.. auto moto forum sa preko 20000 clanova da niko nista nezna...

Onda nek admini ovo zakljucaju :icon_mad:

Član
Meni je jaran prekjuce isao na probnu voznju da se pridruzi California Racing Team-u,bio sa Aldinom ili kako joj vec ime,znaci isao za karting,sto znaci on imaju taj karting klub ;)

Član
Nema karting staze u Sarajevu, vozi se obicno na Bihamk poligonu il nekoj drugoj improviziranoj lokaciji. A mislim da California racing, sad 8-og augusta organizuje karting trku, vozit ce se cini mi se na parkingu ispred energoinvesta na ulazu u Ilidzu. Tamo skokni kad bude trka i mozes se sa takmicarima o svemu raspitati, pa i o iznajmljivanju trkaceg kartinga, il eventualnoj kupovini, ako te to zanima.

Član
Hvala Boki, prepostavljao sam da od tebe dobiti neki odgovor.. I tebi Chuza hvala