karaoke i matrice download???

karaoke i matrice download???

Član
zamolio bi ako neko zna tj. ko ima link ili linkove za skidanje programa za karaoke i matrice sa tekstom onim sto ide ispod. i ako moze da mi napise kako se to koristi, kad se downloaduje, sta se radi sa matricama, da li se ubace u taj program, sta kako.

hvala u naprijed.

Član
Ma imas toga hrpu na netu skidas kao i obicne pjesme. Ubacis karaoke u program i onda ti ide tekst sta ces pjevat.
Imas također midi to je isto kao i karaoke samo sto nema teksta, matrica je mp3 i nema teksta.

Vidio sam da cesto koriste van basco jer se ja bavim time. Samo sto idu midi fajlovi, dodju ti sa tekstom i ti citas i pjevas a svira muzika.

Član
hvala na odgovorima. meni treba to ono za derneka, kad ga mahnemo pa da se malo zezamo, bitno mi je da ima dosta nasih pjesama, ono sto raja znaju, dosta onih dobrih narodnih i to, al niko od od moje raje nema karaoke pa sam zato ja pitao jer nisam znao ni sta trebam trazit na netu da skinem.

Član
e drug hvala punooo za ovaj link, ima milion pjesama, super je sve;)

jedino me sad jos zeza ovaj program van basco, ne moze da ga instalira sa njihove stranice, izbacuje mi neki warning da nesto fali.

evo skinuo sam i van basco, sve super, karaoke su in da house :lol: