kakva je ovo ponuda

kakva je ovo ponuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
fino je da svako cijeni svoje al ovo djon obraz ... ili ja nisam upucen kolika je vrijednost ovog cuda :icon_confused::icon_confused::icon_confused::icon_confused::icon_confused::icon_confused::icon_confused::icon_confused:

Član
zar nevidis da je aukcija..i neko je stavio pocetnu 22000..moze staviti100000...hocu reci ako nema cijene onda je po dogovoru..

Član
mirzaa3 je napisao(la):
zar nevidis da je aukcija..i neko je stavio pocetnu 22000..moze staviti100000...hocu reci ako nema cijene onda je po dogovoru..

procitaj malo bolje text oglasa i pogledaj onaj dio u kome pise Auto je u ODLICNOM stanju i to se moze vidjeti na slikama,a zadnja cijena je
11.500 €

Član
fina meca ali frajer je lud skroz izgleda da jedino on nezna oo kakvom se autu radi

"Molim one koji ne znaju sta je AMG a pogotovo EVO II da se ne javljaju i ne cjenkaju jer im necu odgovoriti..."

Lijepo covjek napisa, ko ne zna sta je ovo i koliko vrijedi, neka ne komentarise ;)

Član
ovo nije velika cijena ako je auto u stanju kako je navedeno kolekcionarski primjerak kolko sam upucen par stotina napravljeno samo tako da..... malo mobile. de pa pogledajte cifre :)
ista klasa i prica ko M3 e 30 bez 10 000evra nema price ako auto i na sta lici tako da...

NISMO MI ZEMLJA ZA TE AUTE iako bi svi htjeli da imaju to ali NEMA SEXA AKO NEUDJE :)

To bi ustvari trebala biti ona verzija sto ih je samo 500 komada napravljeno.. Evolution II, al po izgledu izvana izgleda kao blijeda kopija tog modela.. jedino mi pragovi izgledaju originalno, ostalo je li-la..

Član
nije ovo evo,bar ne njegov body kit,mozda samo amg verzija,il tako nesto
ima ih jos ovakvih na mobile.de
za neupucene,pogledajte do koliko idu cijene:D
click

Član
ovo nije evo 2 :S.... evo 2 ima oko 250 ks.... ivo je motor od evo 1.... mutljavina neka zanci....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.