a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:jaba78 je napisao(la):Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
![]()
AldinShpura je napisao(la):a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:jaba78 je napisao(la):Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
![]()
Deyo je napisao(la):Staviš MetaSystem ili Cobra alarm + ako hoćeš Mul-T-Lock to je mehanička zaštita mjenjača.
edit: jaba me pretekao![]()
AldinShpura je napisao(la):a ako pritisne kvacilo i slomije bravu na volanu? moze li ga odslepati :icon_question:jaba78 je napisao(la):Najbolja je kombinacija Alarm i Multilock. Multi lock je zakljucavanje mjenjaca i ugadjuje se u auto bez vidnih modifikacija jedino sto se vidi je brava na suvozacevoj lijevoj strani slicna onoj kod volana za paljenje. Sa multi lockom se onemogucuje voznja auta nakon zakljucavanja.
![]()
GrandMaster je napisao(la):Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Imam i jedno i drugo, Mul-t-lock brava je odmah pored mjenjaca... i NIKAD je ne zakljucavam, samo mi smeta kljuc....
Saobracajnu kod sebe i ciaoooooooooo
I cobru i Mul-t-lock u Sarajevu ugradjuju u ASA-i, naravno pod garancijom sve... Mul-t-lock kod njih je oko 700km za Golfa...
Deyo je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Imam i jedno i drugo, Mul-t-lock brava je odmah pored mjenjaca... i NIKAD je ne zakljucavam, samo mi smeta kljuc....
I cobru i Mul-t-lock u Sarajevu ugradjuju u ASA-i, naravno pod garancijom sve... Mul-t-lock kod njih je oko 700km za Golfa...
Ne stoji ti ta baš... kad vide M-T-L i alarm vjerovatno će zaobići![]()
GrandMaster je napisao(la):Deyo je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Ne stoji ti ta baš... kad vide M-T-L i alarm vjerovatno će zaobići![]()
Ma dzaba i meta system i sva pracenja svijeta, ako je neki profi u pitanju....
Samo KASKO i vozdra...
nodiash je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Isti taj multilock ti kod nas ugrade ljudi za 430km..kaka asa i bakraci..dok je ovaca bice i vune...
GrandMaster je napisao(la):nodiash je napisao(la):GrandMaster je napisao(la):Brate, full KASKO, kakve iguane i klokani....
Isti taj multilock ti kod nas ugrade ljudi za 430km..kaka asa i bakraci..dok je ovaca bice i vune...
I, ne daj Boze nesto malo "sjebu"... Naravno, ici ces kod Muje sto ugradjuje MTL i s njim se peglati, umjesto otici i sve regularno zavrsiti u OVLASTENOM...
Sirotinja 2x placa...