kako ubaciti sredisnju konzolu? -smeta multilock! (golf2)

kako ubaciti sredisnju konzolu? -smeta multilock! (golf2)

BHT Ovisnik
uzeo sam sredisnju konzou,prije je nisam imao,ali nemogu da ubacim jer mi smeta multi lock,njega skinuti nemogu,odvrnuo sam sto je moglo,da li da isjecem konzolu kraj mjenjaca poradvno da mogu ubaciti,jer ovako se nemoze saviti da upadne
09122010571.jpg

09122010572.jpg

Član
Sreca te srela, pa sto ce ti multi lock na g2.. Ako nenadjes rijesenje nista nesjeci, vrati sve kako je bilo i otidji u prvi multi lock servis i pitaj koliko ce kostati da ti oni skinu i vrate

BHT Ovisnik
ma ne bih placao njima,konzolu platio 15km,a njima dok platim mislim da bih jos 2 mogao kupiti,mislim se da li da pilam multilock ili konzolu :D

BHT Ovisnik
kuda je najbolje da sjecem,zapinje mi odprilike na gornjem lijevom cosku gdje dođe koza od mjenjaca,tu ima jos plastike sto se prisarafi za mjenjac,dal ipak da tu usjecem ?

BHT Ovisnik
evo isjekao sam i ubacio,ne primjeti se vele od multilocka,napatio sam se zesce,na kraju zaboravvio upaljac spojit pa nezz bas bih li pokusavao ponovo

evo,sasjekao sam da mogu je uvuc duzinom kaok sam i pisao,i opet nije moglo pa sam morao i ovaj gore kraj,sto se vidi na slici,al cu ga zaljepiti
09122010573.jpg

09122010575.jpg