Kafica sa forumasima

Kafica sa forumasima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
I danas u gradu sjedim bezze, trebadoh bratu nesto kupiti, ali odlucih da to mogu i kasnije, pa sjedoh u Picollo kod fišek zgrade da skratim vrijeme i da popijem jednu kaficu... I tako sjedim, gledam kroz prozor... vidjoh i Huku sa svojom Mazdom, i dodjoh na ideju... Zasto mi forumasi iz Tuzle, ne bih negdje sjeli na kaficu jednog dana, da se upoznamo bolje, a vecina se vec i zna... Da malo popricamo, razmjenimo iskustva i tako... (mada ja nemam iskustva ali volim slusati iskustva ostalih :D), sta mislite o tome ? Ja kontao u subotu da negdje sjednemo, opet zavisi kad ko moze, ja mogu uvijek... Ajde da vidimo ko je za ?

Član
Sad bi u subotu mozda i moglo, kontam i ja da se zaletim za TZ preko vikenda. Organizuj sta pa cemo vidt :)

Član
Moze subota sto se mene tice... Samo recite vrijeme kada vam odgovara, meni odgovara od 12 do 19...

Član
Ma moj mozete vi, a vidim Nurija je i felge nabacio :D, znam da vas ima koji radite i sve, evo npr. siguran sam da bi Faya mogao doci u subotu, Trizex mozda, ima li jos ko iz Tuzle zainteresovan za druzenje ?

Član
HuKa je napisao(la):
odosmo nurija i ja u nedelju u mostar mozda malo da se provozamo :) :)

Kolega, aj sam iz Mostara, mogli bi se ja i dado naci sa vama dvojicom da se popricamo i tako...ako si zainteresiran javi mi preko PM-a broj pa da se organiziramo ;)

Član
nemojte ba off-a...de da pricamo o ovom, a o mostaru i pisti se cujte preko PM-a...
ja sam kako je vec i Samir pretpostavio za ZA...tako da eto ako da jos vidimo kolko vas tuzlaka, il iz okoline, koji mozete doci u TZ bi moglo doci pa da sjedemo...

Član
dakiju neda mama napolje...... :)

@tibor987 bicemo na pisti javim ti preko PM kad krecemo pa doleti....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.