Kadett C - Bjezi sPuta :)

Kadett C - Bjezi sPuta :)

Član
Da je onaj golf 2 bio turbo dizel a ne obicni dizel ne bi ga ni pretekao :D

A ide auto extra :cool:

Član
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4JuS5AwR5Xg[/video]

MOOOOOOOOOOOOOOVE BITCH GET OUT THE WAAAAAAAAAYYYYY!!!!!!!!!!!

:cool::cool:

p.s. htio bih da iskoristim priliku i pozdravim svog jarana Dragona uz rijeci "ebote japanac,vidi sta kadjo radi!" :p hahahaha xD

IGY

Član
vjerovatno n isu ni blizu njegovoj klasi koji bi inace vozio na tkrama, poslusaj samo kako salta brzine u dijelicu sekunde ;)

ma ja kad je Opel vazda nesto ne valja :lol: pomirite se s tim velesila su sto se tice motora a posebno supljikavog (hrdjavog) lima koji je aJROdinamican :lol: OPEL POWEEEEEEEEEEEEER

Član
ovo je neki track day , ne vjerujem da je ovo trka jer je očigledno da se radi o trkaćem autu dok se na ostalim vidi da nisu auta za stazu

Legend
auuuuu al ideee , vozac perfekt zna stazu , od pocetka do kraja mi je bilo milina gledati , svaka cast za video ;)

Član
a kadrije, ovaj kadrija je brzi od hrdje..:D, vjerovatno ubacen GTI ispod haube....
ma sala mala, stvarno odlicno, prelijep video, jbt kako kadrija lezi lijepo u svakoj krivini, kao sto neko vec rece al salta brzine u djelicu sekunde...

Član
Ide kadjo nemilo :icon_biggrin:

Naravno ovo je trkace auto pa se netreba cuditi nicemu,ja sam uzivo gledao kako trkaca kecina golf dere bekinju Audiju R8 i to po krivinama.