K: za Renault Megane Coupe (Coach)

K: za Renault Megane Coupe (Coach)

Član
Kupujem i trazim prednji lijevi elektricni podizac stakla za auto iz naslova.
Prva serija Megane-a (1998 godina)
Ako neko ima ili zna da ima neki Coupe na otpadu, molim da se javi na PP clana

esso_sa

ili na 061-189-089

Član
Mirza hvala na postavljanju oglasa za mene ! Ja jos nemam postova za tu privilegiju :lol:
Znaci, ako neko ima, ili zna da ima negdje neki Megane Coupe na otpadu, nek javlja i nudi na telefon ili PP-om ili kako god

061-844-735 Ado...Reci da ti je Faris dao broj...Ako bude i dog. se s njim ja cu to pokupiti i sibnuti ti za Sarajevo ;)

Član
emirEX_sa je napisao(la):
bio je jedan na zigi autootpadu plavi. sad za podizac dali ima ne znam

Kada je to bilo ? Bio sam prije 3 dana kod Zigija i nema nikakvog Coupea a nema ni podizaca

roki_actros je napisao(la):
061-844-735 Ado...Reci da ti je Faris dao broj...Ako bude i dog. se s njim ja cu to pokupiti i sibnuti ti za Sarajevo ;)

Evo zvao sam ga, nema :icon_sad:

OK, javim ti jos 1 broj, taj bi lik trebao imati 99% taj podizac..Strpi se dan - dva samo da se iscupam obaveza i dobavim broj ;)

Član
Imam prijatelja koji je uzimao neke delove za meganea... Njemu su ostali viska tapaciri sa tasterima podizaca... tebi treba motoric, fizicki mehanizam ili tasteri? malo mi je nejasno sta trazis posto se ceo sklop zove "podizac stakla"... hajde druze javi se pa da potrazimo to... a evo ti broj od likova sa ilidze koji rade delove za francuze, imaju rastavljenih renaulta dosta, mada nisam primetio da je neki od njih bio coupe...
061 865 568, reci da ti je Edis dao broj, mozda nadjes ovo sto ti treba... sretno!

Član
deez je napisao(la):
Imam prijatelja koji je uzimao neke delove za meganea... Njemu su ostali viska tapaciri sa tasterima podizaca... tebi treba motoric, fizicki mehanizam ili tasteri? malo mi je nejasno sta trazis posto se ceo sklop zove "podizac stakla"... hajde druze javi se pa da potrazimo to... a evo ti broj od likova sa ilidze koji rade delove za francuze, imaju rastavljenih renaulta dosta, mada nisam primetio da je neki od njih bio coupe...
061 865 568, reci da ti je Edis dao broj, mozda nadjes ovo sto ti treba... sretno!

Meni konkretno treba mehanizam (sajle, sve plasticne vodjice, metalna sina po kojoj klizi podizac itd) ali bi uzeo sve u kompletu posto ljudi rijetko hoce da razdvajaju. Naravno, ako je neko voljan prodat samo mehanizam, onda jos bolje.
Motor i tasteri su mi ispravni