K: Rubove i pragove za GTI 90god moze i od G60

K: Rubove i pragove za GTI 90god moze i od G60

Član
Znaci trebaju mi sva 4 ruba ili obrve i oba praga!

Ako neko zna da negdje ima dobrodosla je i informacija!

Legend
kazu da imaju kod hadzije, samo cijene su mu nenormalne..

sjedes u auto i do kiseljaka, naci ces na jednom od otpada sigurno..

Član
kod hadzije vise necu ni da idem,
lik je na drogama

jucer obisao kiseljak,
fali mi jos prednja lijeva obrva i cepovi za pragove ili mogu citavi pragovi

Al_Galone je napisao(la):
kod hadzije vise necu ni da idem,
lik je na drogama

jucer obisao kiseljak,
fali mi jos prednja lijeva obrva i cepovi za pragove ili mogu citavi pragovi

čepove imas orginalne njemačke u JELIĆ AUTO MOSTAR ja sam uzimo samo nazovi i naruci dodju za par dana komad je 13 KM meni stigli prosli tjedan

ako netko nevjeruje imam nalog i racun da je stiglo iz njemacke i cjena i sve samo se treba narucit stigne sve za par dana

Član
nije to nista novo,brat je sebi davno uzimo nove cepove za pragove.
i mi smo se za dosta sitnica iznenadili sto se cijena tice ispalo da je jeftinije narucit orginalno nego kupit negdje na otpadu zato od sad prvo u ovlasteni provjerimo cijenu pa onda tek dalje.

Član
golf g60 je napisao(la):
nije to nista novo,brat je sebi davno uzimo nove cepove za pragove.
i mi smo se za dosta sitnica iznenadili sto se cijena tice ispalo da je jeftinije narucit orginalno nego kupit negdje na otpadu zato od sad prvo u ovlasteni provjerimo cijenu pa onda tek dalje.

100% istina,
i ja sam se iznenadio za tonu stvari!

Član
Oprosti na off :), ima li dje novo da se naruce pragovi i rubovi i koliko bi to moglo da kosta,cuo sad da u Hrvatsku ima

ima u hrvatskoj po auto kucama a imas i u jelica u mostaru samo su cjene astronomske jedan rub dodje negdje od 150 do 180 km

znali ko ima li gdje za kabrija keca ovakav prednji lijevi rub.javite drugovi moj broj je 061-411-670.potrebno hitno.izvinjavam sto sam ovdje pitao.

Član
kad sam zadnji put gledao pragovi su bili 115km po komadu,plastika za pragove dodje 51 a kopce11.5km i + cepovi,rubovi pr g60 dodju po 205km a za ostalo nisam siguran,nisam ni pitao..

prosle god prednji g60 rubovi su bili po 115km pa vidis kako poskupljuje..