K: polovan jap style lonac do 100 KM ili nov do 120 KM

K: polovan jap style lonac do 100 KM ili nov do 120 KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupujem jap style lonac u sto je moguce boljem stanju do 100 KM ili nov do 120 KM, bez prigusivaca. najbolje bi bilo ako ima neko u sarajevu da mogu pogledat prije kupovine, jer nazalost nemam vremena da idem po drugim gradovima, a ako je van sarajeva ako moze da se postave slike i opis i da se dogovori slanje brzom postom i placanje po primanju.

Član
imam ja polovan, bio na mom autu, strasan zvuk, ali sam napravio drugi da malo stisam zvuk, jer puno putujem. imacu slike kasnije, ako te interesuje, 80KM je cijena. Mozes naci i sliku negdje u mojoj garazi na civicu, Poz

Član
evo sašacrx se prvi javio da ima, bilo bi posteno da idemo redom, pa ako nije problem saša da postavis slike ili da mi das link od stranice u garazi gdje se fino vidi jer ima preko 60 stranica pa nikako da potrefim na pravu. samo ako nije progoren ili zahrdjan da se dogovorimo oko dostave u Sa.

Član
vidi ovako, ja cu ga veceras slikat, u garazi mi je, nije nigdje progorio niti zardjao, to je lonac iz amerike, Made in USA, u dobrom je stanju, da se lako ispolirat i da sija kao pas'je mudo :D prodajem ga, kazem ti, jer sam napravio srednji novi i novi zadnji, skroz drugaciji. kad ga slikam, saljem ti. Poz

evo imam i ja ako ti godi ima u mojoj garazi kako zvuci na audi 80 1.6 nebzin...
http://www.pik.ba/artikal/1970029/auspuh-jap-style-japanac-/

Član
SašaCRX je napisao(la):
vidi ovako, ja cu ga veceras slikat, u garazi mi je, nije nigdje progorio niti zardjao, to je lonac iz amerike, Made in USA, u dobrom je stanju, da se lako ispolirat i da sija kao pas'je mudo :D prodajem ga, kazem ti, jer sam napravio srednji novi i novi zadnji, skroz drugaciji. kad ga slikam, saljem ti. Poz

moze drug, kad budes imao par slika posalji mi il postavi ovde.

hvala, pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.