zen3dom je napisao(la):http://www.bhtuning.com/pojacalo-1200w-120km-t-43407.html
anes golf je napisao(la):ev ti dobri kablovi s osiguracom a malo para
strujaze je napisao(la):aj ovako....imam ti ja pojacalo intersonic maxsound mx215 150w rms-a 2 kanala to ti je 60kerima......a imam ti glajnc nove kablove prosle sedmice ih stavio sebi u auto,i njih cu ti izvaditi za 50 kerima.....ako nadzes sve ovo za stoju igdje castim te,+ako ti se pokvari imas servis gratis
....e sad ako zelis nesto jace imam ti i pojacalo od 1500w za 100km i woofer 2x1500w u kutiji za 170km,pa bujrum,dodzes,vidis....poslusas....malo te prodrma....sve sto zelis
corradoM je napisao(la):strujaze je napisao(la):aj ovako....imam ti ja pojacalo intersonic maxsound mx215 150w rms-a 2 kanala to ti je 60kerima......a imam ti glajnc nove kablove prosle sedmice ih stavio sebi u auto,i njih cu ti izvaditi za 50 kerima.....ako nadzes sve ovo za stoju igdje castim te,+ako ti se pokvari imas servis gratis
....e sad ako zelis nesto jace imam ti i pojacalo od 1500w za 100km i woofer 2x1500w u kutiji za 170km,pa bujrum,dodzes,vidis....poslusas....malo te prodrma....sve sto zelis
tvoja ponuda je skroz prihvatljiva, javit cu ti za par sati za detalje i to. pozdrav