K: Plasma Xenon H4

K: Plasma Xenon H4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Limpi je napisao(la):
i ja cu reci za ove "plazma" super-cool-zenon-strong-mega-extreme-biturbo-sexy... sranje najvece, prvo nekvalitetno, kina, mozes faosvat sjenilo ili far, po noci/kisi slobodno parkiraj sa strane i igraj zmije na mobitelu... jeftino smece koje je i skupo koliko ne valja...

imas osrama, jeste skuplji, ja sam nb platio 30-tak km, par u fisu... ili one osram cool blue, one su oko 28KM 2 komada... da se razumijemo niti osram, niti philips, ove cool blue i sl, sto pise da su lafo ksenon look, samo su manje "zute"... zavisi i od fara do fara, ali su skoro bjele, nema onog zutila.... naravno najveca razlika po noci...

E da sad gledam po netu te "cool blue" izgleda da fino svjetle a i bas vuku na xenone nisu ono ogavno zute!! I izgleda da uzimam njih ali ocu da kupim taj plasma da stavim par dana bas da vidim kakve su :D

Ugl. idu "cool blue" ili "night breaker" na auto.

Član
osram nightbraker je najbolja sijalica sta se moze kupiti ako je dobar far cisto staklo i uredno sjenilo to svijetli da netreba bolje.

Član
i da obavezno trazi nb plus, onaj stariji ne traje dugo... za duga moze recimo, ali za kratka, stalno palit gasit, ode brzo... dok noviji night breaker plus, traje duze ;)

Administrator
to ne uzimaj niposto... poslusaj nas... svi ti to govorimo iz iskustva... po mraku se inekako vidi dok je suho, kad je mokar kolovoz kao da ti svjetla nisu upaljena...
ako vec planiras da dajes 30-ak KM za sijalice dodaj jos toliko i kupi sebi xenon...

Početnik
pioneer_09 je napisao(la):
to ne uzimaj niposto... poslusaj nas... svi ti to govorimo iz iskustva... po mraku se inekako vidi dok je suho, kad je mokar kolovoz kao da ti svjetla nisu upaljena...
ako vec planiras da dajes 30-ak KM za sijalice dodaj jos toliko i kupi sebi xenon...

Citaj moj Pioneer necu da ulazem u ovo auto jer ce uskoro ici na menjanje ja sam to znao vec duze vreme pa nisam hteo da ulazem.....ali eto ocu bar ova 2-3 mjeseca da se vozim ko covjek msm da imam na autu normalna svjetla jer su ove fabricke sijalice ocajneee!! :icon_mad:

Zasada necu da otkrivam koje ce auto novo dolaziti da nebuda da bacam supljak kao sto me optuzujete za motor. ;)

Inace drug hvala ti puno na savjetu za ovaj PLASMA XENON takodje hvala svima vama!

Drugari admini ovdje moze LOCK! ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.