G2_1.6B Početnik 28.08.2011 #1 Pise sve u naslovu . I molicu bez komentara tipa , imas na pijaci i tako to. Ne mogu ici do pijace , nemam prevoz , stari nece da vozi jeb'ga nije do mene ! :icon_sad: Znaci po mogucnosti u Sarajevu , ako je moguce .
Pise sve u naslovu . I molicu bez komentara tipa , imas na pijaci i tako to. Ne mogu ici do pijace , nemam prevoz , stari nece da vozi jeb'ga nije do mene ! :icon_sad: Znaci po mogucnosti u Sarajevu , ako je moguce .
stefan Legend 28.08.2011 #3 imam ja, a mozda cu danas dolaziti u lukavicu 10km pijacarska je, mislio sam sebi staviti ali sam odustao
imam ja, a mozda cu danas dolaziti u lukavicu 10km pijacarska je, mislio sam sebi staviti ali sam odustao
G2_1.6B Početnik 28.08.2011 #4 stefan je napisao(la): imam ja, a mozda cu danas dolaziti u lukavicu 10km pijacarska je, mislio sam sebi staviti ali sam odustao Kliknite za proširenje... Jooj , kud bas danas ***** ti dan nesretan. Nema me druze u LK na selu sam citav dan :icon_sad: Cujemo se za koji dan. dZaba je napisao(la): sa dva ili cetri fara Kliknite za proširenje... Zaboravio sam napisati , za Jettu MK2 ili Golfa MK2 sa 2 fara.
stefan je napisao(la): imam ja, a mozda cu danas dolaziti u lukavicu 10km pijacarska je, mislio sam sebi staviti ali sam odustao Kliknite za proširenje... Jooj , kud bas danas ***** ti dan nesretan. Nema me druze u LK na selu sam citav dan :icon_sad: Cujemo se za koji dan. dZaba je napisao(la): sa dva ili cetri fara Kliknite za proširenje... Zaboravio sam napisati , za Jettu MK2 ili Golfa MK2 sa 2 fara.
G2_1.6B Početnik 28.08.2011 #6 stefan je napisao(la): takva je kod mene Kliknite za proširenje... Ondaa racunaj da je dogovorena