K: Karburator za Opel kadeta

K: Karburator za Opel kadeta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
rado bih ga kupio :D motor 1.3 i da je bas u ispravnom stanju,mjenjao covjek par puta nikako da potrefi da valja (rijec o mom ocu) ove do sada sto smo montirali potrosnja bila katastrofa tako da ... da neduzim,hajde da se malo angazujemo, WANTED karburator u ispravnom stanju :lol:

jedan ''edit'' ....znaci potreban karburator (bilo kojeg vozila koji se moze montirati na 1.3) sa sto manjom potrosnjom goriva.... zar niko nije radio tako nesto :icon_question:

Član
Zastavin karb,nov u Gavric komerc oko 110KM ili cak manje nezz tacno :),kad pase na 1.3 golfov motor moze i na taj kadetov,a ako ne pase napravi se prelazna ploca i onda pase bez problema ;)

tek maloprije procitah tvoj post,kad sam isti namontirao bas ovako kako si opisao :icon_biggrin: kupio stari danas yugin karburator,napravili prelaz,pokopcali sajle i ostale dzidze...sve super samo jos da ga testira...stari neodustaje dok kadetcinu nesvuce na oko 3l potrosnje...samo sto ja na to dodam ''ulja na 100km'' :lol: ...

Član
Ako je sve ostalo ok sa autom, svjecice i ostalo taj kađo sa juginim karbom nebi smio prelaziti 8l, barem ne oni, sto sam ih ja postavljao, ljudi vele 8l potrosnja...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.