K : gume m+s 215/55 R17

K : gume m+s 215/55 R17

Legend
Mogu nove, mogu polovne ali dobre, buduci da su nove pravo skupe, postavio sam i ovdje da vidim ima li ko kakvu finu ponudu..
Pik sam precesljao gotovo sve, malo specificna dimenzija pa ih i nema bas, ako neko ima da prodaje, ili da zna neko prodaje, ponudite..

061 360 783 Kenan

Član
imao ja prosle godine na prodaji dobre 2 falken... niko nije htjeo da kupi, i poderem ih ljetos...

tesko ih je naci u toj dimenziji meni ide ta na PUG 407 al sam ja presao na 225/50 R17 radi lakseg pronalazenja guma...

Legend
bikeralex je napisao(la):
imao ja prosle godine na prodaji dobre 2 falken... niko nije htjeo da kupi, i poderem ih ljetos...

tesko ih je naci u toj dimenziji meni ide ta na PUG 407 al sam ja presao na 225/50 R17 radi lakseg pronalazenja guma...

nema neke razlike pretjerane ?
potrosnja, opterecenje na letvu itd itd ?
gledao sam par ljudi prodaje i tu dimenziju, koji proizvodjac si ti uzeo, koliko kostaju ?

Član
trenutno su mi jos ljetne... naprijed sam kupio dvije continental sportcontact 2 polovne za 220KM 2011godina sara skoro ko nova bila,a nazad dvije Bridgestone Potenza za 150KM 2008god za 150KM

prezadovoljan sam pogotovo ovim continentalovim... nikad bolju gumu nisam imao na autu...

a nikakvu razliku ni opterecenje nisam osjetio pa ni na potrosnji...

ovo mi je cak i preporucio covjek koji prodaje gume da uradim,zbog nabavke istih

a dobio sam bio celicne felge samo bez guma i njih sada vozam zimi al one su u dimenziji 205 60 16 i kupio sve 4 za 220KM hankook-ove neke i zadovoljan sam i njima bio...