Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mogu nove, mogu polovne ali dobre, buduci da su nove pravo skupe, postavio sam i ovdje da vidim ima li ko kakvu finu ponudu..
Pik sam precesljao gotovo sve, malo specificna dimenzija pa ih i nema bas, ako neko ima da prodaje, ili da zna neko prodaje, ponudite..
nema neke razlike pretjerane ?
potrosnja, opterecenje na letvu itd itd ?
gledao sam par ljudi prodaje i tu dimenziju, koji proizvodjac si ti uzeo, koliko kostaju ?
trenutno su mi jos ljetne... naprijed sam kupio dvije continental sportcontact 2 polovne za 220KM 2011godina sara skoro ko nova bila,a nazad dvije Bridgestone Potenza za 150KM 2008god za 150KM
prezadovoljan sam pogotovo ovim continentalovim... nikad bolju gumu nisam imao na autu...
a nikakvu razliku ni opterecenje nisam osjetio pa ni na potrosnji...
ovo mi je cak i preporucio covjek koji prodaje gume da uradim,zbog nabavke istih
a dobio sam bio celicne felge samo bez guma i njih sada vozam zimi al one su u dimenziji 205 60 16 i kupio sve 4 za 220KM hankook-ove neke i zadovoljan sam i njima bio...