K:gume 195 45 16

K:gume 195 45 16

Član
kupujem gume 195 45 16 4 kom ili dajem alu felge 15 u extra stanju sa extra gumama koje se mogu vidjeti u moj garaži raspon rupa 4x108 za dobre 16 gume

Legend
vidi prodaje li samo gume

http://www.pik.ba/artikal/576598/alu-felge-195-45-16/

evo ti 2 toyo, stim da im je malo paprena cijena al jbg..

http://www.pik.ba/artikal/414785/gume-195-45-16-quot-nove/

MZM Banja Luka (Nankang) Sve preporuke gume su odlicne! Ja ih vozim vec nekih 6.000 KM i predobre su..One price da ne valjaju, i da ih netko ne bi stavio na biciklo, da se bolje voziti na felgama nego na tim gumama padaju u vodu, jer te price slazu ljudi koji u zivotu nisu vidjeli a kamoli vozili Nankang...

Član
roki_actros je napisao(la):
MZM Banja Luka (Nankang) Sve preporuke gume su odlicne! Ja ih vozim vec nekih 6.000 KM i predobre su..One price da ne valjaju, i da ih netko ne bi stavio na biciklo, da se bolje voziti na felgama nego na tim gumama padaju u vodu, jer te price slazu ljudi koji u zivotu nisu vidjeli a kamoli vozili Nankang...

e drug koliko kostaju te nanking po komadu?
sorry za off..da ne otvaram novi threat ;)

Legend
::::MZM COMPANY::::
Tel: +387 65 443 440
Tel: +387 65 436 868
Tel: +387 51 282 110
Fax:+387 51 282 110

mislim da je 195 45 oko 100km komad, bas su jeftini..

Član
govore da je nankang sranje i to... mada ja imam dvije nazad u 195/45/16 dimenziji, jos su starije i istrosenije gume, ali opet super se ponasaju... jaran uzeo nedavno 205/45/16 120-tak km komad... za te pare boljih nema, a nankang uopste nisu lose, naprotiv ;)

Član
wtf to je dzaba, uzimam si dvije definitivno....
pa jedna toyo t1r je oko 180km...ne moze biti duplo bolja nema teorije..

hvala

Legend
nemojte je poredit sa toyom, druga je to prica sasvim, ko je vozio na toyu zna o cemu pricam, ali svakako da vrijede svake marke..

ne kudim nankang, Boze sacuvaj, naprotiv i ja sebi aBd do godine narucujem 185 45

Član
opet za ovu dimenziju, jos ako ne ide na "jako" auta, vec radi felgi i uglavnom lagano kuliranja, nema boljih... eto isto bi trebao na proljece uzet dvije nove gume, pa ce ici ili nankang ili mozda uniroyal kao i naprijed... uopste mi se ne isplati npr goodyear eagle i slicne, nemam konja pod haubom :lol: :lol:

Član
prihvaćen NOKEtov prijedlog i 2 toyo gume stižu sledeće sedmice dakle potražnja ostaje još za dvije gume

Član
trizex je napisao(la):
andele toyo je tito, vjeruj da jeste duplo bolja :D

pa ok stoji da je dosta bolji, ja imam t1-r i vrhunske su stvarno...
ali jbga kad je dzep u pitanju onda je jeftinije jako dobra opcija....
iako sam kontao bolje uzeti dvije polovne toyo nego nove te neke tam...
samo je dimenziu problem naci polovno a dobro...

btw odlican izbor;)