K gume 17ke

K gume 17ke

Početnik
kupujem gume 17ke da su sto jeftinije pa hajd,znaci da potraju ovu sezonu ili mijenjam svoje alu felge 15ke sa gumama za neke dobre 17ke slike 15ki ima u garazi
ugl sto uza i sto niza 17ka bi bila pozeljna i da sto jeftinija :D
ali i ostali profili dolaze u obzir :icon_biggrin:

Član
ja imam dvije, ako imas para tvoje su, jos na felgama, mogu se pogledat
niski profil, ne znam tacno koji je

Član
mozes ih pogledat kad hoces, nazovi me sutra u toku dana i otici cemo da pogledamo, u gradu su gume,jos na felgama, ako ti budu pasale dogovorit cemo se oko cijene, nece biti puno, svakako ih moram skinut, valja mi felge prodat

Početnik
ArminM je napisao(la):
mozes ih pogledat kad hoces, nazovi me sutra u toku dana i otici cemo da pogledamo, u gradu su gume,jos na felgama, ako ti budu pasale dogovorit cemo se oko cijene, nece biti puno, svakako ih moram skinut, valja mi felge prodat
ok cujemo se oko 12h;)

Član
Sarajlic je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
ok cujemo se oko 12h;)

moze, ako se ne budem javljao radim u Pub-u pa dodji tamo

Početnik
gume od Armina sam gledao i stvarno su super i nisu skupe uopste jedino sto meni nepasu :icon_cry: tj previsoke su mi,ugl ko god da ih uzme po onoj cijeni nece se pokajat jer mogu izdrzat i vise od 1 ljeta...a mi hajdemo dalje,zznaci sto jeftinije gume mi trebaju tj da izdrze ovu sezonu ;)

Bumpinjo :icon_biggrin: