K: galeriju za starija auta

K: galeriju za starija auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle treba mi galerija sto se montira na one "oluke" na starijim autima...konkretno za opel corsu A...al znaci ne ove nove samo poprecne dvije sipke nego ono u starom fazonu kao na stojadinima prije i to...evo nesto kao sa slike...
Opel%20Treffen%2008.08.2010%20Opel%20Corsa%20A%20TR.JPG

Administrator
brate idu li tu konkretne dimenzije neke... mislim da imam jednu u garazi ali ne znam od kojeg je auta...

ovako nesto

Uploaded with ImageShack.us

2pioneer_09: neznam vjeruj koje su tacne dimenzije, al mogo bi ja to pogledat kad budem u tz

2trizex: a da da sirim biznis...nemogu nikako 4 17ke u gepek ugurat :D a malo i za stajlinga....kontam korsu u ovom fazonu dotjerat, vec je na pola puta...

OggyBoy je napisao(la):
Imam ja ovakvu identičnu, kol'ko i šta nudiš?;)

identicnu ko prvu il ko drugu? neznam kolko trazis...ovo bas nisu stvari ono da znam kolko se cijene krecu...a s obzirom da je uglavnom iz fazona, i da ce uglavnom bit montirana kad je neki show, ne bi bas previse para da iskesiram...

Član
tito_i_partija je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Imam ja ovakvu identičnu, kol'ko i šta nudiš?;)

identicnu ko prvu il ko drugu? neznam kolko trazis...ovo bas nisu stvari ono da znam kolko se cijene krecu...a s obzirom da je uglavnom iz fazona, i da ce uglavnom bit montirana kad je neki show, ne bi bas previse para da iskesiram...

Imam ovu sa druge slike.;)
Nemam ni ja pojma koliko ovo vrijedi da ti budem iskren.:icon_confused:

Evo našao sam i slike, da ne slikam ponovo.
http://postimage.org/image/2jzbmjf5w/
http://postimage.org/image/1mlvh9m3o/

ajde oggy druze evo dok vidim s pioneerom...ako nista od tog ne bude javim ti se...pozdrav

pioneer_09 je napisao(la):
kad dolazis u tuzlu?

kad dodjes zovi, dodji, vidi, nosi, od mene gratis;)

hvala...javimt i se cim budem u TZ...

Član
Ima i kod mene neka slicna ovaj na drugoj slici bila na kadetu c trebalo bi da pase i na corsu :icon_smile:
A cijena sta ja znam posto je to meni bi pasalo 30 KM :lol:

ajd adi ako ti nije sta slikaj pa da vidim kakva je i u kakvom stanju, pa ako ne bude odgovarala ova sto mi pioneer daje dzaba onda da se odlucim izmedju tvoje i ove od oggya...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.