K:felgu i 2 gume

K:felgu i 2 gume

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako netko ima felgu jednu borbet T 9x16 et 15 kupujem hitno i 2 polovne gume 205 45 16...ponude saljite na PM HITNO
5a5amg.jpg

Dakle to je ta felga

bmwscaner je napisao(la):
nova je oko 250 maraka u AUTO LEKO u grudama
cuj...jeli se moze kupiti jedna felga...imam jednu malo udarena pa cu je odnijeti na ispravljanje,ali eto volio bih ako netko ima polovnu da mu ne treba...glupo mi davat 250 km za jednu a platio ih s gumama 300km

bmwscaner je napisao(la):
naravno da se moze jedna uzeti :) a jbt u kakvom su stanju 9j felge a 300 maraka?
3 extra s dobrim gumama jedna udarena fali unutarnjeg falca komad...jel se to moze sredit kod onoga u grudama cujem da lik extra radi?

6yo6xg.jpg

wjiftl.jpg

Član
kolko vidim ta je felga posla citava
mnogo vjerovatno da je i srce krivo ako je onda joj nema spasa :( a sto se tice varenja to se moze uraditi bez problema kod Gorana radio je on za mene i vece lomove :) samo odrezi sa neke druge felge komad otprilike slicnih dimenzija da ti zavari ili mozda on ima neke od kojih moze rezati

Ja mislim da ce moci on to srediti,ako ne bude previse love...a ako bude onda najvjerovatnije cu uzeti jednu novu u Leke i dobro...

Član
auuu, ta felga i po slici djeluje unisteno....gledaj joj vanjskog falca i on kriv jb'te.....mozda ipak bolje uzet jednu novu....

vidjet cemo vise bi volio i ispravit ovu originalnu felgu nego kupit neku fus...ali hvala bogu ako se ne mogne morat cu novu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.