corradoM Član 30.08.2011 #1 Vozdra raja, trazio sam ovakve farove po forumu i piku, ali ih nema, ako neko ima , zna ko ih ima ili naleti na njih, neka javne pls. hvala !
Vozdra raja, trazio sam ovakve farove po forumu i piku, ali ih nema, ako neko ima , zna ko ih ima ili naleti na njih, neka javne pls. hvala !
S Sarajlic Početnik 30.08.2011 #2 Imaju u strong auto zenica znam 100% jer sam ih gledao ali ovi imaju jos i socivo..ugl znam da gore kod jasmina u strongu ima
Imaju u strong auto zenica znam 100% jer sam ih gledao ali ovi imaju jos i socivo..ugl znam da gore kod jasmina u strongu ima
corradoM Član 30.08.2011 #3 iznenadi me ovako brz odgovor, jel slucajno mislis na ove farove: ili su bas ovakvi sa socivima ??? :icon_eek: hvala !
iznenadi me ovako brz odgovor, jel slucajno mislis na ove farove: ili su bas ovakvi sa socivima ??? :icon_eek: hvala !
S Sarajlic Početnik 30.08.2011 #4 Upravo takvi sa socivima ima vise verzija,smoked,sa day lightom i sl..ugl znam 100% da ima,obati se njima i porazgovaraj i da sorry na spamu
Upravo takvi sa socivima ima vise verzija,smoked,sa day lightom i sl..ugl znam 100% da ima,obati se njima i porazgovaraj i da sorry na spamu
corradoM Član 30.08.2011 #5 Hvala ti druze puno na odgovoru! dok skontam gdje su obavezno moram otici do njih :icon_smile: