K: Cepove za alu felne

K: Cepove za alu felne

Član
Trebaju mi cepovi za daewoo fabricke felne, cepovi ne moraju biti fabricki.
[attachment=37088]

Član
tesko da ces ti to naci,,jesil razmisljao o varijanti pravljenja cepova,da ti tokar napravi,mozda bude bolje;)

Član
ArminM je napisao(la):
tesko da ces ti to naci,,jesil razmisljao o varijanti pravljenja cepova,da ti tokar napravi,mozda bude bolje;)

Nisam razmisljao, tj nisam ni znao da moze:D Nasao sam na jednom otpadu ali nece posebno da ih prodaje....jeste tesko naci

Član
ma napravi poklopce,bilo koji tokar ovdje kod nas napravio bi za sat dva,ne bi bilo visee od 20km.

Član
ArminM je napisao(la):
ma napravi poklopce,bilo koji tokar ovdje kod nas napravio bi za sat dva,ne bi bilo visee od 20km.

Hvala na savetu, uradicu tako. Taman ce i felne na farbanje i sredjivanje, samo ne znam dal da sacekam prolece pa da ih farbam...

Član
dellas je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

Hvala na savetu, uradicu tako. Taman ce i felne na farbanje i sredjivanje, samo ne znam dal da sacekam prolece pa da ih farbam...

bolje cekaj,nemas efekta sada da ih farbas,sad ce svakako zimska sezona,navuci celicare a alu sredjuj preko zime,ubijaj vrijeme;)
kao i mi ostali:icon_biggrin::icon_biggrin:

Član
ArminM je napisao(la):
dellas je napisao(la):
ArminM je napisao(la):

bolje cekaj,nemas efekta sada da ih farbas,sad ce svakako zimska sezona,navuci celicare a alu sredjuj preko zime,ubijaj vrijeme;)
kao i mi ostali:icon_biggrin::icon_biggrin:
;)

Onda cu prvo da poliram far, ti si to radio zar ne? Ko to radi jel farbari, i koliko uzimaju?