Dejan 16v Član 12.05.2011 #1 Biciklo u ispravnom stanju, sa nije popucalo izgrebano... znaci nesto normalo prosjecno da ima 16 brzina ili slicno ...
Biciklo u ispravnom stanju, sa nije popucalo izgrebano... znaci nesto normalo prosjecno da ima 16 brzina ili slicno ...
ErRoR Član 12.05.2011 #4 Za te pare mozes kupit novo, al ono kinesko smece, rade dodaj jos koju marku pa kupi sta polovno al kvaliteno
Za te pare mozes kupit novo, al ono kinesko smece, rade dodaj jos koju marku pa kupi sta polovno al kvaliteno
Dejan 16v Član 13.05.2011 #5 ErRoR je napisao(la): Za te pare mozes kupit novo, al ono kinesko smece, rade dodaj jos koju marku pa kupi sta polovno al kvaliteno Kliknite za proširenje... Konto sam polovno,solidno, prije dva dana mi izmace biciklo Peugeot za 50KM!
ErRoR je napisao(la): Za te pare mozes kupit novo, al ono kinesko smece, rade dodaj jos koju marku pa kupi sta polovno al kvaliteno Kliknite za proširenje... Konto sam polovno,solidno, prije dva dana mi izmace biciklo Peugeot za 50KM!
Dejan 16v Član 13.05.2011 #7 elmo je napisao(la): Drug bez uvrede, al ja sam djetetu malo biciklo kinesko smeće platio 80 KM Kliknite za proširenje... Znam drug, nije mi frka pa ako sta naleti!
elmo je napisao(la): Drug bez uvrede, al ja sam djetetu malo biciklo kinesko smeće platio 80 KM Kliknite za proširenje... Znam drug, nije mi frka pa ako sta naleti!