K: 2 14-ke gume zimske

K: 2 14-ke gume zimske

Član
RE: K: 2 14-ke zimske

Phenix protekt gume,sa 1 god garancije kostaju 65KM po komadu,pa ako si zainteresovan Protuning Centar Anex Safeta Hadzica 28,100m poslije Bosmala kad ides od Grbavice prema Svrakinom ;)

Početnik

Chuza je napisao(la):
Phenix protekt gume,sa 1 god garancije kostaju 65KM po komadu,pa ako si zainteresovan Protuning Centar Anex Safeta Hadzica 28,100m poslije Bosmala kad ides od Grbavice prema Svrakinom ;)

Znam gdje je protuning , hvala i pozz. Al' protekt :icon_rolleyes: , cijena protekta i "prave" gume dodje tu i tamo na isto 10-ak KM razlike ;) Razmislicu jos.

Član

Ako normalno vozite auto uzmi Tigar ili Savu, nisu extra ali mislim da su bolje od protekta.

Član

G2_1.6B je napisao(la):
Chuza je napisao(la):

Znam gdje je protuning , hvala i pozz. Al' protekt :icon_rolleyes: , cijena protekta i "prave" gume dodje tu i tamo na isto 10-ak KM razlike ;) Razmislicu jos.

iskreno govoreci,svi kazu joooj protekt,pa ovo pa ono,i na kraju kupe i kad dodu na kraju sezone kazu bolju gumu za te pare nije mogao kupit a tu jos govori o kvaliteti same Phenix gume ta garancija od 1 god,jer nijedan drugi proizvodac protekt guma nedaju ama bas nikakvu garanciju ;)

Član

Imao sam phenix zimske gume. Poskupile su i više se ne isplate. Za skoro iste novce možeš uzeti normalne gume.

Protekt gume su dobre za jednu sezonu. Za više ne. Deformiraju se, ne mogu se balansirati. Za balansiranje je potreban stroj koji samo NASA ima u svome vlasništvu.

Sve u svemu, s obzirom na cijenu čisti promašaj:D