K: 1.3 benzin motor za golf mk1

K: 1.3 benzin motor za golf mk1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
u naslovu sve pise al ono sto ne pise je da trazim iole sabran motor pa ako neko ima il zna nekog ko ima nek salje broj i lokaciju na PP! volio bi da to bude negdje u blizini tuzle, al nije pod moranjem!

Član
prodaje moj drug u sarajevu izvađen iz tasovog keca koji je prešao 73 hiljade..ona ubacio dizela.....ako hoćeš dam ti broj pa ga zovi..pozzz:cool:

Član
vec ti rekoh, kod mene je 1.3 i mjenjac mi je od 1.3 a taj mjenjac odgovara samo na 1.3 motor i da bi uzeo bilo sta drugo moro bi sve zivo pomjenjat krenuvsi od nosaca do mjenjaca do svega svega svega a to mi se za auto staro 30 godina i ne isplati a meni iskreno ni 1.3 ne treba s obzirom da vozim ko stara nena :D ... dizel necu jer mi se ne jebe sa atestima a benzinca 1.3 samo smjestim i miran sam!

bad_look daj molim te broj od tog jarana i svega ti najavi me cojku da zna da cu ga zvat! jos ako taj motor sto on ima valja cemu ima da budem jako sretan :cool:

Član
Trazi od dvice 1.3 motor 90,91godina,ti iz keceva su ti sve tuberani,tesko da mozes naci sta dobro.
Provjerit cu ti ,ima li sta u Srebreniku.;)

Član
code: KR je napisao(la):
Trazi od dvice 1.3 motor 90,91godina,ti iz keceva su ti sve tuberani,tesko da mozes naci sta dobro.
Provjerit cu ti ,ima li sta u Srebreniku.;)

ako mi taj motor odgovara na moje nosace i moj mjenjac i moju elektroniku, moze i to, naravno ako mi sta uspjes nac pocasticemo se ;)

hvala puuuuuuno puno clanu bad_look, moze lock! :cool: :cool: :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.