Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
u naslovu sve pise al ono sto ne pise je da trazim iole sabran motor pa ako neko ima il zna nekog ko ima nek salje broj i lokaciju na PP! volio bi da to bude negdje u blizini tuzle, al nije pod moranjem!
vec ti rekoh, kod mene je 1.3 i mjenjac mi je od 1.3 a taj mjenjac odgovara samo na 1.3 motor i da bi uzeo bilo sta drugo moro bi sve zivo pomjenjat krenuvsi od nosaca do mjenjaca do svega svega svega a to mi se za auto staro 30 godina i ne isplati a meni iskreno ni 1.3 ne treba s obzirom da vozim ko stara nena ... dizel necu jer mi se ne jebe sa atestima a benzinca 1.3 samo smjestim i miran sam!
bad_look daj molim te broj od tog jarana i svega ti najavi me cojku da zna da cu ga zvat! jos ako taj motor sto on ima valja cemu ima da budem jako sretan
ako mi taj motor odgovara na moje nosace i moj mjenjac i moju elektroniku, moze i to, naravno ako mi sta uspjes nac pocasticemo se
hvala puuuuuuno puno clanu bad_look, moze lock!