Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
jutros oko 9 kad sam isao za Tuzlu,devojka iz suprotnog smera izgubila kontrolu nad peugeotom 307 i udarila u kamion,srecom nema ozbiljno povredjenih,veca je materijalna steta pricinjena... img6.imageshack.us/i/udes1.jpg/ img38.imageshack.us/i/udes2.jpg/
jbg cura se malo zaletila i krivana je izbacila uzrok je vjerovatno kisa bila a ni manje ni vise nego u Petricev kamion zabila
al hvala bogu niko nije povredjen
:lol::lol::lol::lol::lol: Ma njiva, popela se na brdo i nastavila dalje a mi ostali cekamo....
Kad sam izasao iz auta nisam verovao asfalt se kliza kao da je led, kao kad padne ledena kisa...budite oprezni na tom putu.
djevojke su specificne za volanom, sve znaju stisnut gas, nekontrolisano i naglo prelazit u suprotnu traku prilikom preticanja, iako je ovdje puno uvala, i ocigledno kisno vrijeme, a kad nastane krizna situacija, kada treba odreagovat, kocit motorom, lagano se vratit u svoju traku, sta vec, tada SVE zene cine ono sto najbolje znaju: PUSTE VOLAN I KRENU VRISTAT... sreca pa joj nije nista
ma kad god su ovakvi uslovi na putu, neko fasuje... a ima zenskih pacijenata, ono tipa kisa, ide nizbrdo, konstantno na kocnici, a spusta u cetvrtoj te jos u krivini "refleksno" stisce kvacilo... :icon_eek:
ovo mjesto je crna tacka, kad se od one stare ruske baze spusta prema priboju, jelde tu je ovo. jeben je ovo put, idem tu stalno. nije majevica za zajebanciju, kolko god izgledala jednostavno. pogotov kad kisa padne. sreca pa je dobro prosla
ban brdo, druga krivina prema bijeljini...tu je bio udes prije mjesec dana, na istom mjestu...skoda fabia i audi..jos ima maska od audija pored puta..mislim, da se cak na jednoj slici vidi:icon_confused: