Joomla 1.5.x templates ?!!!

Joomla 1.5.x templates ?!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovako... neznam jel' ima neko ovdje da se bavi malo više ovom joomlom...

Ja sam sa phpnukea sada prešao, ili prelazim tek :) na joomlu... pa me interesuje, dali neko od vas ima ovih tema koje bi odgovarale za jedan portal informativnog karaktera... npr. galerija slika, forum i sl... da su koliko toliko lijepe za oči, svijetle i sl...

Našao sam dosta tog što bi mi odgovaralo, ali su sve neke demo i sl... jel' problem to registrovati, krekovati ili kako već ide na ovoj joomli...

Hvala unaprijed.

pozz. ;)

Član
Deyo je napisao(la):
Desni klik > Delete ... Recylcle Bin > Empty Recycle Bin :D

http://www.scriptmafia.org > joomla

Neradi mi Empty Recycle Bin već duže vrijeme :D

Valjda ovdje nisu demo? Trebalo bi sve da radi normala... a ima dosta zanimljivog sadržaja :D

Član
Deyo je napisao(la):
Nullovane, tj crackovane skripte.

Hvala živ bio. Ako sve bude radilo kako treba, dužan sam te častit :)

Deyo je napisao(la):
kako je Joomla napravljena svi prave portale, koga god pitaš, ima portal :lol:

Haha imam ih ja 5-6 ali sve se lagano gasi... ovaj jedan mi je informativni ima vec duže od 7-8 godina... zadnjih 3-4 godine je phpnuke... vrijeme više mijenjat :D da vidim kako će joomla radit :)

Član
Deyo je napisao(la):
haha ti si webmaster pravi :lol:

Nekad bio i pravi... u vakat dok se u školu išlo... neam više vremena, ve 2-3 godine ne radim ništa oko tog... imam prečeg posla i drugih obaveza...

Sad samo ovu ostavljam malo raji ovoj što je tu od prije... zato i tražim ove free zaebancije da mi je što lakše održavat i sl... jer nemam vremena. Sve ostalo je prodato, predato, ugašeno... ;)

Član
antrax je napisao(la):
Deyo je napisao(la):
Desni klik > Delete ... Recylcle Bin > Empty Recycle Bin :D

http://www.scriptmafia.org > joomla

Neradi mi Empty Recycle Bin već duže vrijeme :D

Valjda ovdje nisu demo? Trebalo bi sve da radi normala... a ima dosta zanimljivog sadržaja :D

AKo ti neradi Recyc Bin onda Lijevi klik > Shift + Del na tastaturi :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.