JiMobile ?

JiMobile ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Raja evo morao sam otvoriti temu pa se malo raspitati u vezi ove firme, dakle ja sam prije nekih mjesec dana narucio kod njih xenone i ovo ono kao poslali ih, proslo 7 dana nigdje xenona, ja ih zovem saljem poruke nece da se jave nit da odg na poruke, nista ja ih odfakam...Kad nakon nekih 10 dana salju poruku koa izvinjavaju se sto nisu poslali ovo ono,ajd reko ok posto nisam nigdje uzeo eto posaljite ih, i ufo lafo opet ista situacija cekao 10 dana i nista, i popizdio sam i stjerao ih u k.... I kad mi kolega prica kao narucio centralnu i daljinsko kod njih i ista situacija mu kao i meni bila... Pa me zanima jel oni svakog tako levate ili sta, fakat ne kontam koji je razlog takvog ponasanja....

Član
Cuo sam za njih a sad kakvi su ne znam...vidim neke oglase pucaju po M a r k e t u al su mi uvijek malo sumnjicavi bili...od toliko raje na forumu ti nasho od njih uzimat xenone...pa zasto shinko?

Član
Joj ja vas, pa naletio na oglas ufo lafo prica 24mj kao tad su bili 140km + dostava, pa reko ajde eto...Al na kraju sam se raspizdio tako da sam odustao od istih zasad... :D Al kad budem dr put uzimao od njih necu sigurno :D

Član
Neces garant:D a imas edu, muhu, armina, damira ovde za takve stvari...hebes 20-30km bar znas od koga uzimas...sretno ;)

Član
Ja uzeo od njih daljinsko otkljucavanje i stiglo poslije 3 dana al sam ih zvao svaki dan po 2 puta.......ne preporucujem ih nikako......

Član
Noju što ne pitaš :)

Vidi s Gogom, stotinjak i koja markica i tvoji su hehe

Ili samnom pravi zamjenu, xenon za player :p

Član
Ja sam narucio 2 daljinska,oko 80km bilo,tamo je pisalo da dodje sema za spajanje,da ima za zmigavce,ali nista ot toga nije bilo,upakovano u neku obicnu kutiju,cak jedno nije bilo nikako ispravno,cekao sam oko 15 dana da dodje,kada sam zvao za semu rekli su da ce mi poslati na mail,ali nista od toga,poslije gledam imaju novi profil,treba to prijaviti ili nesto slicno,zezaju narod

Član
Nemrin je napisao(la):
Ja sam narucio 2 daljinska,oko 80km bilo,tamo je pisalo da dodje sema za spajanje,da ima za zmigavce,ali nista ot toga nije bilo,upakovano u neku obicnu kutiju,cak jedno nije bilo nikako ispravno,cekao sam oko 15 dana da dodje,kada sam zvao za semu rekli su da ce mi poslati na mail,ali nista od toga,poslije gledam imaju novi profil,treba to prijaviti ili nesto slicno,zezaju narod

Tako znaci, nista nek raja cita i nek vide svi ako itko pomisli na suranju sa njima nakon ove theme ce odustati,a tako su i zasluzili....

Član
funky je napisao(la):
pod sticky, bice mnogi zahvalni :D
gresko, garant im se desio error pri slanju tebi :lol:
Na svu srecu :D Kad su ovak azurni upitna je i ispravnost istih, a o garanciji da ne pricam... :lol:

Član
DVD 1 din od 350 marki pa nagore...pa ni kinezi ih en prave ovako jeftino...mislim da je ovo neka mahalska haustorska firma :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.