.nOKe Legend 27.01.2014 #3 etno je napisao(la): BBS RS sa ekstremno sirokim rubovima. Takve su isle na stare Porschee... Kliknite za proširenje... ne, nije ovo rs ovo su sirene celicne felge
etno je napisao(la): BBS RS sa ekstremno sirokim rubovima. Takve su isle na stare Porschee... Kliknite za proširenje... ne, nije ovo rs ovo su sirene celicne felge
Zema133 Član 27.01.2014 #4 kontam da su ovo felge koje su se koristile na raly utrke.Na to me podsjeca.
zlajaaa Član 27.01.2014 #5 Nisu ni bbs rs niti čeličare... gdje imaju ovakve čeličare? Niti se koriste za reli ovakve felge, preširoke su Vidiš i sam da su slikovi na njima
Nisu ni bbs rs niti čeličare... gdje imaju ovakve čeličare? Niti se koriste za reli ovakve felge, preširoke su Vidiš i sam da su slikovi na njima
mirzy Član 27.01.2014 #6 Ovo izgleda kao da je felge okreno naopako barem meni? Nekako mi malo srce felge, il je do ugla snimanja
Ovo izgleda kao da je felge okreno naopako barem meni? Nekako mi malo srce felge, il je do ugla snimanja
enesss Legend 27.01.2014 #7 a jesu mutave , nikakvog smisla na mk3 nisu okrenute naopako , ima i takvih rubova ..... mreza i cep skinut pa daje dojam necemu drugom tu ...
a jesu mutave , nikakvog smisla na mk3 nisu okrenute naopako , ima i takvih rubova ..... mreza i cep skinut pa daje dojam necemu drugom tu ...
HerrNuki Član 28.01.2014 #8 mislim da su upravu momci sto kazu da je bbs rs ,njima definitivno najvise lice i sto kaze enes izvadjen ovaj cep pa zato djeluju kao druge neke
mislim da su upravu momci sto kazu da je bbs rs ,njima definitivno najvise lice i sto kaze enes izvadjen ovaj cep pa zato djeluju kao druge neke