jeftino!double din dvd

jeftino!double din dvd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
reko da stavim ovdje link ako je ko u potraznji za ovakvim,mislim da se radi o izuzetno jeftinom artiklu...momak tvrdi da nece da radi ekran kad se pusti dvd,moja je predpostavka da momak jednostavno nezna spojiti onaj parking "remote"....uredjaj je po mom misljenju 100% ispravan i 200% jeftin....
evo link :
http://www.pik.ba/artikal/238189/auto-dvd-2-din/

evo slike...
dabada4f.jpg

d76abd29.jpg

21dbf749.jpg

momak bi dao za 150maraka,nezna da ga spoji,cim mu je izbacilo na ekranu da treba prestati gledati u njega(smijesno zvuci,al ovo se pojavi na ekranim kad nije spojeno sa onim parking remot-om,jer zeli da nas uputi da negledamo dok vozimo,hehehehe...sranje)

Član
fakat dzaba ... a cim pise warning stop to play video znaci da samo treba spojit jednu specijal zicicu gdje joj je mjesto i rjesen problem :) ...

Član
Lijepo izgleda al dal je samo to sto vi kazete:icon_question:, ako je samo do toga isplati se maksuz otici po ovo :icon_smile::icon_smile:

ma 100%...momak mi poslao semu kako je i sta spojio i nema on bas nekako pojma o tome...zalosno..ode ovaj dvd sutra u banjaluku......rezervisan je vec....

Legend
99% (handbrake ) kabal spojiti na masu i to je to ,inace predvidjeno na prekidac rucne kocnice,kad se povuce rucna da mozes gledati film isl....u mene je rozi na playeru,ne znam da li je isti standard u ovog,izgleda mi kao kinez ali opet PRE jeftin fakat

jbg,ja imam neku semu s njim ako neode sutra u banjaluku kod mene ce zavrsiti...hehehe..mada imam vec dvd u autu al nije jos jedan zgoreg...hihihi..
al kako stvari stoje otici ce sigurno u bl..... :)

ja mu nudio svoj woofer iz auta(sony 12-ka)i on trazi doplatu od 40KM al valja mi do teslica zapiciti...hmmm
ako nebude prodato uzimam 100%,mada imam vec dvd,i to jos bolji od ovoga...al nek se nadje i ovaj,mozda kome zatreba za malo vishe novca..hihihi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.