Jedno pocetnicko pitanje

Jedno pocetnicko pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ja se izvinjavam ako je neko ovo vec pitao ali mene zanima da li je moguce neke dijelove staviti na auto iako nisu fabricki napravljeni za taj automobil ?? Recimo retrovizor od golfa VI na Stila ili sjedista iz BMW u golfa, zatim volan itd.... Hvala unaprijed

Član
A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit' ;)

Član
ado_d je napisao(la):
A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit' ;)

hvala druze aa de mi jos samo jednu stvar reci i necu te smarat vise :D Da li se moze i da li ce ispravno raditi kad bi ubacio tahosat tj one ploce sto pokazuju brzinu obrtaje , gorivo itd u atuo za koje fabricki to nije namjenjeno ??

Član
Denyy je napisao(la):
ado_d je napisao(la):

hvala druze aa de mi jos samo jednu stvar reci i necu te smarat vise :D Da li se moze i da li ce ispravno raditi kad bi ubacio tahosat tj one ploce sto pokazuju brzinu obrtaje , gorivo itd u atuo za koje fabricki to nije namjenjeno ??

Cekaj mislis citav sat mjenjat ili ?

Član
sve je moguce... imas projekat na forumu gdje je momak u golfa 2 ubacio Climatronic, ESP i jos hiljadu nekih "modernih" djidja... ;)

Član
ado_d je napisao(la):
Denyy je napisao(la):
ado_d je napisao(la):

Cekaj mislis citav sat mjenjat ili ?

Pa nekako mi izgleda logicnije sve zamjneiti citav sat nego samo recimo onaj dio sto pokazuje obrtaje ili brzinu, ne znam stvanro nemam predstave zato i pitam iskusnije od sebe :)

Član
Denyy je napisao(la):
ado_d je napisao(la):

Vrlo vjerovatno da ne bi moglo raditi...od modela do modela istog proizvođača je teško izvodivo a kamli od drugog proizvođača...teoretski možda bi se mogla naći neka priblizna podudarnost i uz neke prepravke da se upase...kod starijih auta možda ali kod novijih nema šanse...

Član
darko13 je napisao(la):
Denyy je napisao(la):
ado_d je napisao(la):

Vrlo vjerovatno da ne bi moglo raditi...od modela do modela istog proizvođača je teško izvodivo a kamli od drugog proizvođača...teoretski možda bi se mogla naći neka priblizna podudarnost i uz neke prepravke da se upase...kod starijih auta možda ali kod novijih nema šanse...

Pa dobro i ja prepostavljam da bi se to tesko uklopilo ja sam vise postavio ovu temu jer recimo naletim na piku " retrovizor za GOLF VI GTI " koji izgledaju premocno, i zanima me da li oni mogu na Fiata Stila se stavit jer bi i na njemu izgledali nenormalno dobro...

pioneer_09 je napisao(la):
http://www.bhtuning.com/brisanje-tema-koje-ne-sadrze-naslov-kako-treba-t-33669.html

Izvinjavam s eunaprijed novi sam ovdje, ako se moze promjeniti naslov evo odma cu :(

Član
Hajde ti napisi koje auto imas i koji sat mislis ubacivati pa ti mozda neko moze nesto konkretno reci.

Član
ado_d je napisao(la):
Hajde ti napisi koje auto imas i koji sat mislis ubacivati pa ti mozda neko moze nesto konkretno reci.

Fiat Stilo 1.9 JTD aa posto je na njemu sve fabricki planiram skoro sve ubacivat kako budem s parama... I eto konkretno prva stvar koju bi uradio je promjenio tahosat tj citavu plocu jer izgleda ocajno :( to je neki problem sad

Član
Pa pogledaj samo cajgere da zamjenis. Evo ti tema pregledaj ima li za tvoje auto ako nema zamoli nekog da ti napravi
http://www.bhtuning.com/istrument-table-cajgeri-za-stampu-t-12304-27.html

Član
najbolje predstavi auto pa neka ti ljudi daju savjete...za taho nezz sto bi mjenjao i petaljo stilov je ok...
za retrovizore razmisli..najbolje da ti sve to neko radi u PS;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.