GTI FAN je napisao(la):Sve je moguce osim drvenog sporeta :icon_biggrin:
ado_d je napisao(la):A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit'
Denyy je napisao(la):ado_d je napisao(la):A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit'
hvala druze aa de mi jos samo jednu stvar reci i necu te smarat vise Da li se moze i da li ce ispravno raditi kad bi ubacio tahosat tj one ploce sto pokazuju brzinu obrtaje , gorivo itd u atuo za koje fabricki to nije namjenjeno ??
ado_d je napisao(la):Denyy je napisao(la):ado_d je napisao(la):A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit'
hvala druze aa de mi jos samo jednu stvar reci i necu te smarat vise Da li se moze i da li ce ispravno raditi kad bi ubacio tahosat tj one ploce sto pokazuju brzinu obrtaje , gorivo itd u atuo za koje fabricki to nije namjenjeno ??
Cekaj mislis citav sat mjenjat ili ?
Denyy je napisao(la):ado_d je napisao(la):A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit'
darko13 je napisao(la):Denyy je napisao(la):ado_d je napisao(la):A sve je moguce. Sad kako ce ti to izgledat.... Za sjedista treba prepravljati nosace ali sve se moze nakacit'
Vrlo vjerovatno da ne bi moglo raditi...od modela do modela istog proizvođača je teško izvodivo a kamli od drugog proizvođača...teoretski možda bi se mogla naći neka priblizna podudarnost i uz neke prepravke da se upase...kod starijih auta možda ali kod novijih nema šanse...
pioneer_09 je napisao(la):http://www.bhtuning.com/brisanje-tema-koje-ne-sadrze-naslov-kako-treba-t-33669.html
ado_d je napisao(la):Hajde ti napisi koje auto imas i koji sat mislis ubacivati pa ti mozda neko moze nesto konkretno reci.