jedna mala pomoc

jedna mala pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako narucio sam angel eyes farove na ebay-u i poslali su mi mail al ih nemogu skontat nikako ako ima iko raspolozen da mi ovo prevede bio bih mu jako zahvalan
Hello

ask the order number

With kind regards

Martin Brucke
Ihr kfzteile24 Team
www.kfzteile24.de

0700 - 10 10 10 24 (12 Cent/min) oder 030 - 986 081-3(werktags 8 - 18 Uhr)

HP: Please you send us with resuming E-Mail traffic the correspondence
already developed between you and us also. Thus you accelerate the answer of
your questions. That is, none " new E-Mail " write, but " Answers " Function
of your Mail of program use.

Translated through: http://babelfish.altavista.com/

kfzteile24 GmbH, Storkower Straße 175, D-10369 Berlin Handelsregister B 100363, Amtsgericht Berlin-Charlottenburg Geschäftsführer: Torsten Hainke, Matthias Kieper, René Steinert Ust.-Id.: DE 814625732

Sent: Thursday, April 05, 2007 10:56 PM
Subject: Fragen zur Bezahlung für diesen Artikel Nr. 170097709985 - BLACK ANGEL EYES SCHEINWERFER SEAT IBIZA CORDOBA *ENX
nemora detaljno onako da se moze skontat

JD.

Član
mail je bio na njemackom ?

pa sad je jos teze za prevesti kad je ovako idiotski prevedeno na engleski tek sad nista ne mozes skontati heh

stavi mail na njemackom prije ce ti neko pomoci nego sa ovim...

Član
jesam al sam napiso mail na eng. ajd ako ko zna sta cu im rec na svabskom to oko uplate i sta ja znam kako to ide.sta sve treba za kupovinu preko ebay-a da mi napise na njemackom.pleaseee

Član
moras biti registrovan na e-bayu. najbolje bi ti bilo ako imas koga u njemackoj da to on tamo naruci

Zlaja je napisao(la):
JD. je napisao(la):
ja nisam cak ni siguran da sa ebaya uopste salju stvari u BiH ?

sve zavisi ima nekih sto salju po citavom svijetu

bolje da narucis kod nekoga tko je u eu.

ja tako stalno radim

jednom sam ja htio naruciti u bih i jedini nacin slanja za bih je osigurana dhl posiljka i najmanja postarina je 35 eura

ja sam htio naruciti amortizere i opruge i postarina je isla po kilazi pa je za bih doslo negdje oko 150 eura postarine a za austriju gdje sam ja narucivao 25 eura

Član
sta tacno trebam da napisem da bi kupio angel eyes.salju ovi i za BiH.salju u cijeli svijet.stvar je u tome sto nikad nisam kupovo i neznam sta treba i sta cu napisat zato vas i pitam

JD.

Član
pa posalji im opet mail... valjda znas nekog ko zna malo njemackog da ti napise sta treba...

Član
ev ti mail od lika ... nabavlja angel eyes ksenon kit itt ... velitronic@net.hr

poz ... da se ne ebesh oko te velike postarine ...

Član
jel to onaj sto ima oglase na market.ba slao sam njemu mail al hajd budi siguran da ce mi poslat kad uplatim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.