haha ma radim ja na svemu..sad gledam neki LT ili neki Transit zavisi sta lijepo naletiedoze je napisao(la):il uradi obrve il bad look,bezze mi ovi farovi,ogromni,skini steku,nabaci neki ludih grafika(vinyl-a) po njemu i bice coolni ovo za sad nije lose,svidja mi se na cemu si poceo radit,nisam razmisljao o pick-up tuningu
![]()
jbg bio je ko dzip dignut.daje imam ja ideja sad cu vidjet ako mognem nesto iskobinovat sa A3 al jbg,nemam donora sve radim rucno....Outrage je napisao(la):Ovo sto je uradjeno nije lose uradjeno,moja primjedba ide na broj izmjena ! Ja samo vidim spustanje nesto malo blago razvlacenje pragova i branika,felge i linija neka plava! Mislim da auto daje takvu osnovu da mozes jos dosta dobri ideja ubacit !
saledoboj je napisao(la):jbg bio je ko dzip dignut.daje imam ja ideja sad cu vidjet ako mognem nesto iskobinovat sa A3 al jbg,nemam donora sve radim rucno....Outrage je napisao(la):Ovo sto je uradjeno nije lose uradjeno,moja primjedba ide na broj izmjena ! Ja samo vidim spustanje nesto malo blago razvlacenje pragova i branika,felge i linija neka plava! Mislim da auto daje takvu osnovu da mozes jos dosta dobri ideja ubacit !
Trozic je napisao(la):saledoboj je napisao(la):jbg bio je ko dzip dignut.daje imam ja ideja sad cu vidjet ako mognem nesto iskobinovat sa A3 al jbg,nemam donora sve radim rucno....Outrage je napisao(la):Ovo sto je uradjeno nije lose uradjeno,moja primjedba ide na broj izmjena ! Ja samo vidim spustanje nesto malo blago razvlacenje pragova i branika,felge i linija neka plava! Mislim da auto daje takvu osnovu da mozes jos dosta dobri ideja ubacit !
već su ti rekli da može još dorada,zasad je dobar,promjeni mu branik stavi npr. od glfa 5 gti www.autowp.ru ,ili na taj docrtaj spojler ili sl.,
felne mu dobro leže,crne plastike možeš ofarbati u boju auta izgledaće niži...