Japanska posla: Ferrari F40 Stretched Limousine

Japanska posla: Ferrari F40 Stretched Limousine

Član
csp-1_3.jpg

Ferrari F40 je jedan od najboljih i najčistokrvnijih automobila ikada napravljenih. Pa zašto onda neko ne bi kreirao ”rastegnutu” limuzinu koja bi ličilna na ovo epsko inžinjersko delo?
Takva ideja pala je na pamet jednom Japancu, koji je kreirao ovaj Ferrari F40 Strech Limousine. Ne možemo baš reći da smo iznenađeni, obzirom da Japancima prilično često nailaze ovakve nesvakidašnje ideje. Ovaj auto je čak i na prodaju, a cena mu je šokantna i to ne u onom smislu u kom su cene superautomobila inače šokantne. Ovaj košta 6.90 dolara i dovoljno govori o tome koliko prodavac ima poverenja u svoj proizvod.
Ovaj automobil dolazi sa CD plejerom, klima uređajem, servo volanom i elektronskim podizanjem i spuštanjem prozora, kao i daljinskim otključavanjem, panoramskim krovom, ABS-om, sistemom protiv krađa, 19-inčnim felnama i kožnim sedištima. Ovaj ”rašireni” automobil pokreće 1.6-litarski motor.:lol::lol:
csp-1_1.jpg

csp-1_2.jpg

Član
ja ne vjerujem da su od f40 naravili ovo. Meni vise izgleda da su napravili limuzinu koja lici na f40

Ja koliko kontam nije vidilo f40, samo njegov "dizajn" je uzet,tako necu reci da mi se svidja niti bilo sta slicno,al necu reci ni "sranje", obzirom da pravi f40 nije unisten da bi se napravilo ovo cudo onda neka ga, cojeku bilo dosadno, pa se igro.

Ako nije kupljen, uzima ja, 7 dolara i imam nekoliko pari skoljkasti sjedalica, 19' felge, meni dosta :)