Japanac Lonac zadnji

Japanac Lonac zadnji

prvo se izvinjavam neam dovoljno postova ;) hehe

E rjec je o tome da imam sportski zadnji lonac i boli me vise wugla a nestalo kafetina ;) Znaci ne prodajem nego mjenjam taj lonac za normalni i ispravan lonac za FIAT TIPA. sa vasom demontazom i montazom na moje auto. za uzvrat dobijate moj lonac. SAMO TUZLA DOLAZI U OBZIR!!!!

061 077 183

ajmo qvikli ;)

Član
Audi80c0TD je napisao(la):
prvo se izvinjavam neam dovoljno postova ;) hehe

E rjec je o tome da imam sportski zadnji lonac i boli me vise wugla a nestalo kafetina ;) Znaci ne prodajem nego mjenjam taj lonac za normalni i ispravan lonac za FIAT TIPA. sa vasom demontazom i montazom na moje auto. za uzvrat dobijate moj lonac. SAMO TUZLA DOLAZI U OBZIR!!!!

061 077 183

ajmo qvikli ;)

SLIKE KOMSIJA SLIKE

eb ga neam mobitel mi se svebo da slikam ako si blizu slavinovica trzni pa pogledaj eb ga sorry ;) heheh a ako si vido bjelog fiat tipa po tuzli da fura to je moj i ako si ga vidio onda si ga i cuo ;) heheh

Prilozi

• lono.jpg
    lono.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 39
Član
lakse ces to odraditi ako imas slike i li ime proizvodzaca
meni to ne pase ni na jedno od mojih auta ja to samo da pomognem

a hvala druze vecina iz tuzle me zna tako da znaju o cemu se radi. a i ebes sliku vjerujte svojim ocima samo ;)

Član
Pa ako ti je prebucan, ugradi neki lonac prije tog - centralni i nece bit :icon_biggrin:

Ak imas samo jedan lonac i to jos jap style, bucan ce bit zesce :D

hehe ima ba i srednji i to al ja to et gotov 2 godine furam brmm brmmm nije previse al eb ma dojadilo ako me svatas.