Iznad Travnika primjećen NLO

Iznad Travnika primjećen NLO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Svjetlost koja mijenja boje, oblik, veličinu, pomjera se", tako nekako bi se mogao opisati nepoznati leteći objekt za koga svjedoci tvrde da se pojavio iznad Novog Travnika. NLO je primijećen 4. veljače u večernjim satima i nad gradom je letio 5-6 minuta, stoji u mailu koji nam je poslao jedan čitatelj.
Kako je napisao, nekoliko minuta prije ove "pojave", u širem je području zabilježen jak potres.

mozda se vanzemaljci najeli bijelog graha:p

:lol::lol::lol::lol:

Član
Zabrinjavas me druze.... U 2h poslije ponoci ti pises o vanzemaljcima... Da im ti nisi kakav pokusni kunic....:cool::cool::cool:

Član
Treba otvoriti temu najvece lude bhtuning foruma, pa da se tu svi mi potpisemo... Ko normalan u ovo doba visi na forumu:icon_question:

:lol::lol::lol:

Član
Sina je napisao(la):
Treba otvoriti temu najvece lude bhtuning foruma, pa da se tu svi mi potpisemo... Ko normalan u ovo doba visi na forumu:icon_question:

za pocetak visimo ja i ti:p :lol::lol:

Član
raptor je napisao(la):
Sina je napisao(la):

za pocetak visimo ja i ti:p :lol::lol:

Nismo sami i mi se bar ne razmnozavamo, kao Daliborov macak...:lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.