Ispravljenje felgi???????

Ispravljenje felgi???????

Član
Mislim kupiti 4 dobre felge(mislim na izgled :D) 14 a jedna je skroz izgrebana i udarena(iskrivljena na 2-3mjesta)pa bih htjeo kupiti dvije ili jednu,a najradije ispraviti tu jednu felgu ;) ;)

evo slika kakve su felge 14´Borbet ili slicno ;)

up264cf61hrsmts7i68.jpg

Ili ako neko zna ko u blizini Mostara radi felge tj..ispravlja ih i farbabio bih zahvalan

Član
DuloX_ je napisao(la):
bilo koji tokar ce ti poravnjat tu felgu...

Dobro poravnjati ali treba je i ofarbati onda :icon_rolleyes:..

Morat cu sve 4 onda :icon_sad:..neznam sta da uradim:icon_confused:

Mozda bi dosta bilo samo poravnjati :icon_question: :icon_confused:

Član
pa bilo koji auto lakirer ce ti sredit te felge, a poravnjaj ih i vozi pa polako ofarbace se, nemoraju odma :D

Član
Cuo sam kad se iskrivljenje felge poravnjaju i onda naletis opet na rupu ili sl..iskrive se opet :icon_question: :icon_question: :icon_question:

Član
Skrabo je napisao(la):
Cuo sam kad se iskrivljenje felge poravnjaju i onda naletis opet na rupu ili sl..iskrive se opet :icon_question: :icon_question: :icon_question:

Nije to buraz nategnuto u taj oblik pa da to tako lako se krivi, mnogo sile treba da se tocak iskrivi (ne govorim o onim jeftinjola alu felgama). Da je tako, sve alu felge bi bile za jednokratnu upotrebu po nasim divnim cestama koliko god ih mazio i pazio :)

Član
Skrabo je napisao(la):

ljudi u kesi donesu felgu u 50 dijelova i covjek to sve sastavi, povari da bude ko nova, ne primjetis nista na njoj, i ljudi se na takvim felgama navozaju...

Član
skrabo felge odnesi kod gorana u grude 25 maraka je po felgi da ih dovede da budu na balansirki u nuli
po meni je besmisleno ikakve polovne felge staviti na auto bez prethodnog ispravljanja i balansiranja.
a to sto je izgrebano po rubovima to mozes ili sam rjesiti jedan veliki dio ili te najdublje djelove da ti povari neki varioc aluminija ide ti cca 25 maraka po felgi da povari i istokari rubove dakle da budu ko novi.
i na tim felgama je jako jednostavan oblik to mozes sam osmirglati i ofarbati za dan vremena da budu kao da su iz tvornice izasle.
a te price da se ispravljane feleg krive hahaha felge iz 2 i više dijelova se sastavljaju pa godinama nepromjenjene

Član
bmwscaner je napisao(la):
skrabo felge odnesi kod gorana u grude 25 maraka je po felgi da ih dovede da budu na balansirki u nuli
po meni je besmisleno ikakve polovne felge staviti na auto bez prethodnog ispravljanja i balansiranja.
a to sto je izgrebano po rubovima to mozes ili sam rjesiti jedan veliki dio ili te najdublje djelove da ti povari neki varioc aluminija ide ti cca 25 maraka po felgi da povari i istokari rubove dakle da budu ko novi.
i na tim felgama je jako jednostavan oblik to mozes sam osmirglati i ofarbati za dan vremena da budu kao da su iz tvornice izasle.
a te price da se ispravljane feleg krive hahaha felge iz 2 i više dijelova se sastavljaju pa godinama nepromjenjene

Hvala velika scaneru ;) ;)..imas li slucajno broj gorana :icon_question:..vidit cu jos ako se mognem nagoditi za kupovinu ovih felgi :icon_smile: ;)..jasta sve cu sam ismirglati i ofarbati samo cu trebati ovu jednu felgu odnjeti da se ispravi ;)