Hustler Član 13.04.2009 #1 Zdravo raja, gdje se mogu u Sarajevu jeftino a dobro uraditi ispravljanje alu felgica. Hvala Pozdrav
arminnn Član 13.04.2009 #2 imas u rajlovcu kad krenea prema robotu s desne strane radnja se zove BRACA ja sam tu radio i zadovoljan sam
imas u rajlovcu kad krenea prema robotu s desne strane radnja se zove BRACA ja sam tu radio i zadovoljan sam
E edoze Član 13.04.2009 #3 ima neki covjek u visokom,kazu ispravlja sve zivo jaran isao da mu zavari felgu i da je ispravi
arminnn Član 13.04.2009 #5 edoze je napisao(la): ima neki covjek u visokom,kazu ispravlja sve zivo jaran isao da mu zavari felgu i da je ispravi Kliknite za proširenje... ima Senad iz visokog
edoze je napisao(la): ima neki covjek u visokom,kazu ispravlja sve zivo jaran isao da mu zavari felgu i da je ispravi Kliknite za proširenje... ima Senad iz visokog
Al_Galone Član 13.04.2009 #6 Hustler je napisao(la): Hvala brate pa ću otići da vidim koliko će me odrati Kliknite za proširenje... Ja sam bas nedavno radio u Makbelu i prezadovoljan sam kako mi je uradio. Izaslo me 100KM
Hustler je napisao(la): Hvala brate pa ću otići da vidim koliko će me odrati Kliknite za proširenje... Ja sam bas nedavno radio u Makbelu i prezadovoljan sam kako mi je uradio. Izaslo me 100KM