Iskustva sa CITY EX???

Iskustva sa CITY EX???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je neko slao sam ovom firmom...i kakvi su sa povratom novca???
Saljem paket u Sarajevo,a on da meni pare...pa da ja ne cekam?:cool:

BHT Ovisnik
sve pozitivno u mnooogo navrata,prije sam radio sa 24vip,malo se duze ceka novac,al su povoljni za velike težine,cityex najbrzi sto se tice naplate,npr. danas saljes,paket je sutra u primaoca,prekosutra novac u tebe,nikada nikakvih problema :)

Član
samo da se kaze da imaju dvije firme pod istim imenom pravi city ex iz sarajeva je dosta skuplji i brzi u dostavi, dok ima neki iz hrvatske sto radi na ovom podrucju. ne treba ih smatrati za istu firmu tako da znate da su i cijene razlicite.

BHT Ovisnik
ove nek zovne i miran je :)

http://www.cityex.ba/

ja sam slao negdje u RS za mjesto koje uopce nisam nigdje mogao naći jer valjda tamo ima za svako selo postanski broj,a to i je neko selo bilo,al sutra dan paket isporucen,meni novac za 2 dana

A je li ja moram napisati na fakturi da po predaji paketa uzmu odredjenu sumu novca...ili to ide drugacije!??Da ja ne bi ostao bez iPod-a,a i bez love!:icon_confused:

Član
oni to pisu. ti im kazes da tvoje to sto saljes kosta x KM i da ce on ili ti platiti dostavu koja kosta Y KM i to je to. upisus se adrese i brojevi telefona i to je to

Član
CityEx dobar, poslao oko 17H paket stigao u Neum kako je receno iduci dan u 12h tacno. Zadovoljan sam .

CoL3 je napisao(la):
sve pozitivno u mnooogo navrata,prije sam radio sa 24vip,malo se duze ceka novac,al su povoljni za velike težine,cityex najbrzi sto se tice naplate,npr. danas saljes,paket je sutra u primaoca,prekosutra novac u tebe,nikada nikakvih problema :)

potpis !!!

sve pohvale za CITY EX ...
:icon_smile: :icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.