Irvine: 'Hamilton će 'ubiti' Buttona'

Irvine: 'Hamilton će 'ubiti' Buttona'

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eddie Irvine smatra da Jenson Button jednostavno nema šanse u borbi protiv svog novog momčadskog kolege Lewisa Hamiltona te da je aktualni prvak u McLaren otišao bježeći od jednako brzog Nice Rosberga u Mercedesu.

Bivši F1 vozač i osvajač pobjeda na četiri GP utrke, Irvine ne daje previše pozitivnih ocjena prvaku Buttonu i najavljuje da će već ove sezone Button imati velikih problema i to uglavnom u vlastitoj ekipi.

"Jenson je ušao u vučji brlog. Odluka da dođe u McLaren bila je luda. Mislio je da će biti zvijezda i imati lak posao, ali meni se čini da će ga momčadski kolega 'ubiti' na stazi!", kaže Irvine.

"Ne mogu razumjeti zašto je želio prijeći u McLaren. Jedini razlog koji mi pada na pamet je da se želio poštediti sramote da bude sporiji od Rosberga u Mercedesu, pa je prešao u McLaren da bude sporiji od Lewisa. Ako pogledate Jensonovu karijeru, bio je sporiji od Ralfa Schumachera, Giancarla Fisichelle i Rubensa Barrichella, pa mislim da se samo sprema nastaviti taj niz", misli Irvine.

Button: 'Imam važnijeg posla od slušanja Irvinea'

Aktualni F1 prvak Jenson Button ne želi započinjati medijsko prepucavanje s Eddijem Irvineom već njemu i ostalim dušebrižnicima poručuje: "Imam drugog posla".

"Ne želim mu odgovarati. Meni osobno je važno da imam samopouzdanja i da vjerujem u svoje mogućnosti i sposobnosti. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja se možda s tim mišljenjima neću složiti, ali oni i dalje imaju pravo tako razmišljati. Zapravo, opušteniji sam nakon takvih komentara nego nakon poruka da ću 'smlaviti' Lewisa na stazi. Mogu se opustiti i usredotočiti na važne stvari, a jedna od njih nije čitanje novinskih napisa", poručio je Button i dodao kako je neizvjesno što će se događati tijekom sezone, a donošenje prognoza nikada mu nije bila jača strana.

Početnik
ma ima pravo covjek da laprda....:icon_rolleyes:

to je sve sto mu je ostalo..:icon_rolleyes:

Član
Jes vala tolko godina u F1 i nije nis ni postigo sad se jos ustrucaje nes komentarisat u onom jaguaru uvijek na zadnjim mjestima ga upamtili svi :lol::D

Ja mislim da bi to moglo bit i suprtno od ove njegove price nije ni Hamilton men nes posebno da je tolko bolji od Buttona :icon_rolleyes:

Član
adi187 je napisao(la):
Jes vala tolko godina u F1 i nije nis ni postigo sad se jos ustrucaje nes komentarisat u onom jaguaru uvijek na zadnjim mjestima ga upamtili svi :lol::D

Ja mislim da bi to moglo bit i suprtno od ove njegove price nije ni Hamilton men nes posebno da je tolko bolji od Buttona :icon_rolleyes:

Nemoj tako ... 1999 je do zadnje trke bio prvak :icon_rolleyes:

Mada ni ja ne opravdavam ova tracanja, a sezona jos ni na vidiku ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.