Informacija - Otpad

Informacija - Otpad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz narode treba mi informacija da li neko zna otpad s malo boljim autima tj od 2000godine, tacnije sa Opelovim autima ili brojeve otpada iz Doboja jer sam cuo da tamo dosta Astri ima , tragam za mjenjacem za moje auto koji je jako rijedak , nasao sam maistora da mi napravi al bi ja najvise volio naci citav mjenjac , znaci pasu mi mjenjaci sa 2.0 16V OPC od 160ks (nijedan drugi 2.0) i 2.2 benzin takodje Astra , mjenjac ima oznaku F23SR i samo taj pase , ako ko ima kakvu informaciju od ova 2 auta da su slupana tj da se prodaju djelovi da mi ostavi neki kontakt ili slicno

Unaprijed Hvala

Član
auto otpad ILMA SIJE +387 32 694 763,,,sad neznam dali je to isti otpad kao ovaj u tesnju nisam znao da ima u tesnju ilma ima u PILJUZICI/JELAH i u SIJAMA za vw imaju sve a sad opela ima ali sta neznam

Oki hvala zovem to sve sutra imam do sad 5-6 brojeva a okrenuo sam u ovoj sedmici jedno 200 , tako ti je to kad se vozi limitirano auto :123::123::123::123::cool:

LSD

Član
pokushaj se raspitati za broj Bore iz Usore....
ako do ujutro ne nadjes ja ti javim jer mi je na drugoj kartici koja nije uz mene...
ljetos kad sam ja ganjao sebi neke dijelove imao je neku OPC parkiran....
opet kazem to je nilo ljetos

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.