allroad Super Moderator 04.05.2009 #3 sex zivi jebo te al ovo mi se svidja ima i nazad siceve pa fino stavis raje i plasis ih sa dodavanjem gasa
sex zivi jebo te al ovo mi se svidja ima i nazad siceve pa fino stavis raje i plasis ih sa dodavanjem gasa
allroad Super Moderator 04.05.2009 #6 daki je napisao(la): Sta rade vlasnici ovakvih vozila, pa ovo je da ga parkiras u vitrinu. Kliknite za proširenje... jes jes i ta ti je dobra isto :lol:
daki je napisao(la): Sta rade vlasnici ovakvih vozila, pa ovo je da ga parkiras u vitrinu. Kliknite za proširenje... jes jes i ta ti je dobra isto :lol:
CoL3 BHT Ovisnik 04.05.2009 #7 :icon_eek::icon_eek: al je dobar,al nisam se nadao ovako urednom unutrasnjosti,LCD i to...perverzija
T toon Član 04.05.2009 #9 pod haubom izgleda ko u mom pc kucistu... neuredno... ali radi opako :icon_evil::icon_evil: JE-BE-NO
erol_brcak Član 05.05.2009 #10 CoL3-99 je napisao(la): :icon_eek::icon_eek: al je dobar,al nisam se nadao ovako urednom unutrasnjosti,LCD i to...perverzija Kliknite za proširenje... Meni bas to bezze Ja bi "pocupaj sve" tuning:icon_twisted:
CoL3-99 je napisao(la): :icon_eek::icon_eek: al je dobar,al nisam se nadao ovako urednom unutrasnjosti,LCD i to...perverzija Kliknite za proširenje... Meni bas to bezze Ja bi "pocupaj sve" tuning:icon_twisted:
muris Član 05.05.2009 #12 mocna pravo lako je njima u americi odes u prodavnicu kupis na kredu sve sto ti treba i poredas sam kod kuce
mocna pravo lako je njima u americi odes u prodavnicu kupis na kredu sve sto ti treba i poredas sam kod kuce